Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

«Εδέμ», «Χίλιες» και «Ζωή»

Δείτε απόψε 29 Σεπτεμβρίου στις καθημερινές σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Στέφανος, αιμόφυρτος ακόμα, πηγαίνει στον Πέτρο και τον προειδοποιεί ότι αυτό είναι το τελευταίο χτύπημα που ανέχεται. Ο Πέτρος, με τη σειρά του, του εξηγεί ότι δεν κρύβεται ο ίδιος πίσω από το χτύπημα και ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το όνομά του για να καλύψει τις βρωμιές του. Η Νόρα εκφράζει τις ανησυχίες της στην Εύα, σχετικά με το θέμα του παιδιού. Ταυτόχρονα, ο Λουκάς είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι θα γίνει πατέρας και μοιράζεται τη χαρά του με τον Νικόλα. Ο Πέτρος αρχίζει να προβληματίζεται για το αν ο Στέφανος, η Νταίζη και η Αντιγόνη αποτελούν μια συμμορία ή αν οι δύο γυναίκες έχουν αυτονομηθεί και ενεργούν μόνες τους. Η Νόρα και ο Λουκάς προσπαθούν να ρίξουν φως στους νέους γρίφους που δημιουργούνται. Η Εριέττα περιθάλπει τον Στέφανο σπίτι της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Η Σεχραζάτ αρχίζει να κουράζεται από τις κρίσεις ζήλειας του Ονούρ. Η Μπενού διανύει μια καταθλιπτική εγκυμοσύνη, καθώς ο Κερέμ είναι απασχολημένος διαρκώς με άλλα πράγματα. Η απόπειρα της Σεβάλ να συμφιλιωθεί με τον Κερέμ, αποτυγχάνει ξανά. Η απροσδόκητη επίσκεψη του κ. Οζτσάν στη Σεχραζάτ της προκαλεί έντονο εκνευρισμό. Ο Κερέμ κι η Σεζέν βιώνουν ανάμεικτα συναισθήματα, όταν ανακαλύπτουν πού τριγυρνά ο Σεμίχ. Η μαμά της Αχού, η Νεριμάν, προσεγγίζει για ακόμη μια φορά τη Ναντιντέ σε μια τελευταία προσπάθειά της να της κάνει “παζάρια”. Η Αχού βρίσκει έναν προσωπικό πελάτη χωρίς να ενημερώσει τον Ταμέρ, δημιουργώντας όμως έτσι προβλήματα. Ενώ ο Ονούρ δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλεια του, αναγκάζεται να υποστεί κάτι απρόσμενο απλά και μόνο για να ευχαριστήσει τη Σεχραζάτ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1 απόψε στις 21:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Κάτια συνέρχεται από το κώμα για να ανακαλύψει ότι όλη της η ζωή έχει διαγραφεί από το μυαλό της, ενώ η Ελπίδα μένει στο σπίτι του Χάρη, χωρίς όμως να έχει ξεχάσει οριστικά το Στέφανο. H Μελίνα ενθαρρύνει τον Στέφανο να προσεγγίσει την Ελπίδα. Ο Στάθης προτείνει στην Ξένια να οργανώσουν μαζί ένα κόλπο, για να κλέβουν λεφτά από την εταιρεία της Κάτιας. Η Ξένια βάζει τον Τζώρτζη να μάθει από την ‘Ελενα, με τρόπο, περισσότερα για τον μυστηριώδη επισκέπτη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε