Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έδιωξαν την… κατηγορήτρια από το «Dancing», ενώ το κοινό απόλαυσε την καλύτερη χορογραφία!

Έδιωξαν την… κατηγορήτρια από το «Dancing», ενώ το κοινό απόλαυσε την καλύτερη χορογραφία!

Ένας ημιτελικός που τα είχε όλα: χαμηλές αλλά και υψηλές βαθμολογίες, αδιάφορες αλλά και εκπληκτικές χορογραφίες, εύστοχα αλλά και αδιάφορα σχόλια, δάκρυα χαράς αλλά και στεναχώριας. Άλλωστε ο χορός είναι κι εμπνέεται από τη ζωή, οπότε επιβάλλεται να τα έχει όλα…!

Το 13ο live του «Dancing with the stars» ολοκληρώθηκε χθες με την ανακοίνωση από τη Ζέτα Μακρυπούλια ότι αποχωρεί η Λάουρα Νάργες. Αναμενόμενο, αφού η νεαρή παρουσιάστρια ήταν η πιο αδύναμη μεταξύ των τριών φιναλίστ.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Λάουρα, σημείωσε τη μεγαλύτερη πρόοδο, ίσως από όλους τους υπόλοιπους stars, μπαίνοντας στο talent show με «όπλο» τα σωματικά της σέξι προσόντα, αλλά τελικά κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει σκληρές πρόβες για να προχωρήσει και να μην επαναπαυθεί μόνο στο ωραίο της σώμα. Έτσι κι έκανε, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον τίτλο του «terminator» στο talent show, εξολοθρεύοντας τον ένα μετά τον άλλο τους αντιπάλους της και να φτάσει στην τριάδα. Χθες όμως, πήρε την… κρυάδα από την κριτική επιτροπή, που ήταν αποφασισμένη να μην χαριστεί μαζί της και της έδωσε –δικαιολογημένα- τη χαμηλότερη βαθμολογία, για να σιγουρευτούν κιόλας ότι δεν θα υπάρξει καμία έκπληξη από τα αποτελέσματα.

Ο ρόλος της Λάουρας Νάργες στο «Dancing» είχε ολοκληρωθεί και δεν είχε τίποτα να προσφέρει πια στο talent show, οπότε έπρεπε να δει το δρόμο για την έξοδο και να αφήσει τους καλύτερους, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Ηλία Βρεττό να διαγωνιστούν στον τελικό. Έτσι, για τελευταία φορά χθες, ακούστηκαν στο talent show τα περίφημα σαρδάμ της Νάργες, όπως το «κατηγορήτρια», που εμφανώς το άφησαν από την παραγωγή στο βίντεό της, για να γελάσει –και να σχολιάσει- ο κόσμος.

Βέβαια, σε αυτή την τηλεοπτική φτωχή τηλεοπτική περίοδο, το «Dancing with the stars» πρόσφερε κέφι χθες το βράδυ, με ένα γεμάτο καλεσμένους show. Ο Χρήστος Φερεντίνος βγήκε και… περπάτησε στην πίστα, κάνοντας και κάνα δυο στροφές, αλλά το χάρηκε, όπως το χάρηκαν κι οι τηλεθεατές που είδαν για ακόμα μία φορά τον παρουσιαστή να κάνει πλάκα, να είναι άνετος, να προσφέρει κέφι. Ναι, μπορεί να μην χόρεψε, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν διαγωνιζόμενος, οπότε οι τηλεθεατές δεν περιμέναμε να μας… εκπλήξει με τις χορευτικές του φιγούρες. Από την άλλη όμως, περιμέναμε περισσότερα από την Αγγελική Ηλιάδη, που, ως προηγούμενη διαγωνιζόμενη στο talent show, θα μπορούσε να κάνει περισσότερα από το να βγει και να χορέψει μόνο με τη… μέση της, ερμηνεύοντας το τσιφτετέλι της με το οποίο διεκδικεί το εισιτήριο για το φεστιβάλ της Eurovision. Αυτό όμως, που ήθελαν από την παραγωγή του talent show ήταν να γεμίσουν το πρόγραμμα με καλεσμένους, ώστε να μαζέψουν κόσμο μπροστά στις τηλεοράσεις. Η εύκολη αυτή λύση λοιπόν, έφερε στον ΑΝΤ1 37,4 μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, για όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του talent show. Ποσοστό υψηλό μεν, αλλά αν σκεφτούμε ότι είναι το μοναδικό talent show, ίσως, αν εκεί στο Μαρούσι το… πάλευαν λίγο περισσότερο και δεν επαναπαύονταν μόνο με… γεμίσματα, τότε σίγουρα θα συγκέντρωναν περισσότερους τηλεθεατές. Ό,τι δίνεις… παίρνεις!

Από τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού live, η έναρξη, με τα νέα παιδιά, τους σπουδαστές στη σχολή του Φωκά Ευαγγελινού να χορεύουν επί σκηνής. Η καλύτερη όμως, στιγμή, ήταν το χορευτικό της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Παύλο στη χορογραφία που είχε ετοιμάσει ο χορογράφος και παρτενέρ της, στο τραγούδι από το μιούζικαλ «Εβίτα». Εμπνευσμένη χορογραφία, με εκπληκτική εκτέλεσή της κι από τους δύο, που δίκαια κέρδισαν την ανώτατη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Το χορευτικό αυτό, ήταν το καλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί στη σκηνή όλων των «Dancing with the stars». Κι αν λάβουμε υπόψη μας αυτό που είπε η ηθοποιός, πως κάθε υψηλή βαθμολογία τους κάνει να προσπαθούν περισσότερο, τότε περιμένουμε να δούμε τι θα ετοιμάσουν για τον τελικό.

Η παραγωγή πάντως, για τον τελικό, όπως σας έγραψα πρώτα στο Newsit, έχει ετοιμάσει πολλά. Στη σκηνή θα βρεθεί ο Νίκος Μουτσινάς για να χορέψει με τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς και οι Γιώργος Καπουτζίδης, Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Ελισάβετ Μουτάφη και Μιχάλης Μαρίνος, για να παρουσιάσουν απόσπασμα από την παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε» που σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός και θα ανέβει στο θέατρο Βadminton.
Την επόμενη Κυριακή λοιπόν, το «Dancing with the stars» ρίχνει ξανά αυλαία για τρίτη φορά και σίγουρα, μπορούμε να πούμε, πως ό,τι και να κάνουν στο τελευταίο live, αυτός δεν ήταν και ο καλύτερος κύκλος του! Μπορεί, εν καιρώ τηλεοπτικής φτώχειας, να πρόσφερε ένα… συμπαθητικό θέαμα στους τηλεθεατές, αλλά ο «μεγαλύτερος εχθρός» του «Dancing» αποδείχτηκε… το παρελθόν του, τότε που στο Μαρούσι δεν… επαναπαύονταν και «χόρευαν» καλύτερα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε