Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Έφαγε πίκρα, αλλά προσφέρει... γλύκα!

Έφαγε πίκρα, αλλά προσφέρει... γλύκα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.11.2012 | 10:02

Μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας κι έχοντας προσφέρει πολλή… γλύκα στους τηλεθεατές, «έφαγε» πίκρα, αφού το MEGA διέκοψε τη συνεργασία.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, ήταν αδύνατο ο Στέλιος Παρλιάρος να παραμείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου, αφού είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς σεφ ζαχαροπλαστικής. Έτσι, σε λίγες μέρες, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ να μας γλυκάνει αλλά και να μας… κολάσει με τις δημιουργίες του.
Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, 24 του μήνα, οι «Γλυκές αλχημείες» κάνουν πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ και μάλιστα τα στελέχη του Φαλήρου ποντάρουν τόσο πολύ στην εκπομπή που θα την προβάλλουν στο prime time, κάθε Σάββατο στις 10 το βράδυ.
Άλλωστε, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου «σε μια εποχή που όλοι ξαναγυρνάνε στις κουζίνες, φτιάχνουν γλυκά για τις γιορτές ή τα πηγαίνουν για κέρασμα στους φίλους, η σπιτική ζαχαροπλαστική γίνεται πιο επίκαιρη παρά ποτέ.
Στην πρώτη ενότητα της εκπομπής ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει διάφορα αγαπημένα, πολύ ή λιγότερο γνωστά, γλυκά. Κάνει οικονομικές επιλογές, εισάγει νέες ιδέες και παραλλαγές, αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά απομυθοποιώντας τη δυσκολία παρασκευής και, μας δείχνει πώς με λίγη προσοχή και κέφι κάθε γλυκό πετυχαίνει.
Εισάγει μια νέα ενότητα στην οποία χρησιμοποιεί κυρίως Ελληνικά υλικά για την παρασκευή των γλυκών, παντρεύοντας το ταχίνι με την εξωτική βανίλια, τη σοκολάτα με μέλι, σταφίδες καρύδια ή κάστανα ,ή φτιάχνοντας ένα τσιζκέϊκ με κυδώνια.
Θα υπάρχει μια ακόμα ενότητα με εύκολα, γρήγορα γλυκά για τους πολυάσχολους ή τους εργένηδες, στην οποία παρουσιάζει πώς μέσα σε πέντε λεπτά και με λίγα πράγματα στο ψυγείο, μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι περισσότερο από μια φέτα ψωμί με μέλι.
Ο Στέλιος Παρλιάρος με βοηθούς την Εβίτα Παπαχαραλάμπους, τον Ντίνο Φωτεινάκη , τον Τζιόρτζιο Σπανάκη (executive chef της «Παρουσίασης») και μερικούς πολλά υποσχόμενους νέους ζαχαροπλάστες από τη σχολή «LE MONDE», αποδεικνύει ότι τα γλυκά δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία αλλά ένα γλυκό ταξίδι αγάπης.»
Από το επόμενο Σάββατο λοιπόν, ετοιμαστείτε να… δαγκώσετε ξανά τις τηλεοπτικές οθόνες, βλέποντας τις λαχταριστές «Γλυκές αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου.

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook