Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εκτός δελτίων ειδήσεων η Έλλη Στάη

Εκτός δελτίων ειδήσεων η Έλλη Στάη
Πριν από λίγες ώρες σας ενημερώσαμε για όσα φέρεται να έχουν συμβεί στην ΝΕΤ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα λέγονταν την Τρίτη το βράδυ, μετά την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, η Έλλη Στάη φέρεται να απαίτησε από το Διευθυντή Ειδήσεων, Βασίλη Θωμόπουλο να μην κάνει κοντρόλ στο δελτίο, αλλά στο ακουστικό της και στη ροή να βρίσκεται η στενή συνεργάτιδά της, Νικόλ Λειβαδάρη. Η δημοσιογράφος μάλιστα, όπως λέγεται και γράφεται, χαρακτήρισε δημόσια το διευθυντή ειδήσεων «ανεπαρκή» και του είπε να μην ξαναμπεί στο κοντρόλ την ώρα που παρουσιάζει το δελτίο.
 
Κάτι που η ίδια η Έλλη Στάση διέψευσε μιλώντας αποκλειστικά στο Newsit λέγοντας πως: «όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται είναι εντελώς ανυπόστατα. Είναι εντελώς φανταστικά και δεν υπάρχει τέτοιο περιστατικό στο κοντρόλ, ότι τον είπα ανεπαρκή κι ότι απαίτησα να μην βρίσκεται στο κοντρόλ. Χρόνια τώρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μου, συνηθίζω να έχω δημιουργικές διαφωνίες με όλους τους συνεργάτες μου, σε όποιο πόστο κι αν βρίσκονται. Πάντα είχα λόγο για το σχεδιασμό στα δελτία ειδήσεων που παρουσιάζω και αυτό ισχύει και για τη συνεργασία μου με την ΕΡΤ, βάσει και της σύμβασής μου. Το συγκεκριμένο θέμα διογκώθηκε, χωρίς όμως, εγώ να γνωρίζω το λόγο…»!  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Σίμος, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης Αιμίλιος Λιάτσος, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Τζώνυ Καλημέρης και η Έλλη Στάη.

 
Στη σύσκεψη αυτή ο Βασίλης Θωμόπουλος ενημέρωσε ότι ετοιμάζει αναφορά προς την διεύθυνση προσωπικού της ΕΡΤ για όσα συνέβησαν με την Έλλη Στάη. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ διέταξε ΕΔΕ προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση ενώ αποφασίστηκε μέχρι αυτή να πραγματοποιηθεί, η Έλλη Στάη να απέχει από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ.
 
 
Έτσι γι αυτό το χρονικό διάστημα η Έλλη Στάη θα βρίσκεται εκτός δελτίων ειδήσεων. Το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ θα παρουσιάζει η Πηνελόπη Γαβρά.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε