Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έλενα Παπαβασιλείου: "Δεν απείλησα ποτέ ότι θα φύγω"

Έλενα Παπαβασιλείου: `Δεν απείλησα ποτέ ότι θα φύγω`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.10.2011 | 10:31
Πρώτη δημοσίευση: 13.10.2011 | 08:54

Η Ελένα Παπαβασιλείου απάνταει σε όλες τις φήμες...

Τελικά τι γίνεται φεύγει από το " Μες στην καλή χαρά"; Μιλάει με τη Ναταλία; Η Έλενα έδωσε απάντησεις σε όλες αυτές  τις παραφιλολογίες που ακούσαμε, στον Αλέξανδρο Πρίφτη στο περιόδικο " PEOPLE" και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Τελικά, αποχωρείς από την εκπομπή;


"Ποια είμαι εγώ που "απειλώ να φύγω;" Αυτά είναι φήμες! Εννοείται ότι δεν ισχύουν και στην περίπτωση που πήγαινα να τους πω " Γειά σας, σκέφτομαι να φύγω από την εκπομπή, " είμαι σίγουρη ότι θα μου απαντούσαν. " Μπράβο! Στο καλό και καλή επιτυχία!" . Εμένα δεν είναι του χαρακτήτα μου να κάνω τσαμπουκάδες και πιστεύω πως οι απειλές δεν αποφέρουν τίποτα. Αν ήθελα να φύγω, θα έφευγα. Έτσι λειτουργώ στη ζωή μου: αν είναι κάνω κάτι, θα το κάνω. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση , δεν έχω σκεφτεί καν αυτά τα πράγματα."

Επομένως. δεν νιώθεις "παραγκωνισμένη" , όπως λένε και γράφουν κάποιοι;

"Εγώ χαίρομαι και μόνο που έχω δουλειά. Η εποχή μας δεν σηκώνει πια "καλάμια" και ντίβες κι εγωδεν υπήρξα ποτέ ντίβα. Δεν δουλεύω για χόμπι, έχω ανάγκη και το κάνω. Από κει και πέρα, ο ρόλος που ανέλαβα  στην εκπομπή ήταν ξεκάθαρος εξαρχής."

Ποια είναι η σχέση της με την Ναταλία και τι δεν πήγε καλά την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν;

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο