Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Φουρέιρα: «Έχω απατήσει κι έχω απατηθεί»!

Ελένη Φουρέιρα: «Έχω απατήσει κι έχω απατηθεί»!

Το ακούσαμε, ή μάλλον θα το ακούσουμε κι αυτό. Η σέξι Ελένη Φουρέιρα ομολογεί όχι μόνο ότι έχει απατήσει αλλά κι ότι έχει… απατηθεί! Πάει, χάλασε ο κόσμος…!

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά η (επαναλαμβάνω) σέξι τραγουδίστρια, ομολογεί επίσης, ότι έχει… κυτταρίτιδα. Ναι, ναι… ξανά «χάλασε ο κόσμος»!

Πού τα λέει όλα αυτά; Στην εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη που θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη στις 8 το βράδυ, από το MTV.

Συγκεκριμένα λοιπόν η (ξανά!!!!) σέξι Ελένη Φουρέιρα απαντώντας στην ερώτηση του Σατσίδη ποιος είναι ο «σέξι άνδρας» για αυτήν λέει πως «δεν ξέρω τι θεωρώ σέξι, είναι τόσο διαφορετικό σε κάθε άντρα. Είχα ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου.
Δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να ερωτευτώ. Υπάρχουν στιγμές που φτάνω σπίτι μου και λέω ευτυχώς που είμαι μόνη μου, να πέσω να κοιμηθώ. Δεν ξέρω αν με φοβούνται ή αν εγώ δεν δίνω περιθώρια. Πάντως θέλω οπωσδήποτε να έχει χιούμορ και αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Έχω συγχωρήσει την απιστία, γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση».

Πέρα όμως, από την απιστία, η σέξι (το εμπεδώσατε;) Ελένη Φουρέιρα λέει πως «ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Και όλα αυτά τα ρετούς που βλέπετε στις φωτογραφίσεις, δεν υπάρχουν!», τονίζοντας μάλιστα πως «όσο για την πλαστική, θα έκανα για να αλλάξω κάτι πολύ έντονο, π.χ. θα έβαζα στήθος! Εγώ γυμνάζομαι για να τρώω!»

Πέρα όμως, από τις… αποκαλύψεις που κάνει περί απιστίας, πλαστικών και κυτταρίτιδας, αναφέρεται και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, που όμως, ήταν αποφασισμένη να μπει στη σόου μπιζ, ενώ για όλα αυτά που γράφτηκαν για την καταγωγή της, λέει πως «ήταν έντονο και απότομο αυτό που συνέβη. Αν για κάτι νιώσω πολύ άσχημα θα το πω. Απλά όταν είσαι καινούργιος στον καλλιτεχνικό χώρο σκέφτεσαι γιατί να συμβαίνει αυτό; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν! Πιο πολύ όμως στεναχωριέσαι για τους γονείς σου και τους γύρω σου που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η δουλειά σου. Έπρεπε να παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη μαμά μου και να της εξηγώ. Καλύτερα όμως είναι τελικά να μιλάνε για εσένα παρά να μην ασχολιούνται μαζί σου. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε αυτό θα σήμαινε ότι δεν έκανα κάτι καλά».
Περισσότερα όμως, στην αυριανή εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV με τη σέξι (ναι, ναι!) Ελένη Φουρέιρα να λέει πολλά ακόμα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη που θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη από το MTV είναι η τελευταία για τη σεζόν, αλλά ήδη έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά, οπότε γύρω στο Σεπτέμβριο θα βγει ξανά στον αέρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε