Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελλάδα… έχεις νούμερα!

Ελλάδα… έχεις νούμερα!

Ψινάκης και Μανωλίδου ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1!

Παρασκευή βράδυ και τα μηχανάκια της AGB αρχίζουν να χτυπάνε κόκκινο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ενώ στα απέναντι κανάλια οι τηλεθεάσεις διέγραφαν καθοδική πορεία.

Όσο ανέβαινε στα νούμερα τηλεθέασης η –πολυδιαφημισμένη- κόντρα μεταξύ Ψινάκη-Μανωλίδου (χτυπώντας μέχρι και 50,4%), τόσο κατέβαιναν οι τηλεθεάσεις στα σήριαλ του MEGA ενώ στα υπόλοιπα κανάλια κόντευαν να εξαφανιστούν!

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης την Παρασκευή 16 Απριλίου στο prime time, ήταν οι εξής:

 

Ελλάδα έχεις ταλέντο (ΑΝΤ1): 41,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό 43,6%.

 

Μ+Μ (MEGA ): 15,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό 17,2%

ενώ στο κανάλι της Μεσογείων προβλήθηκε αμέσως μετά και απέναντι από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» η «Πολυκατοικία» που σημείωσε 20,1% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό 21,7%.

 

Αξίζει όμως να αναφέρουμε και τα υπόλοιπα κανάλια που είναι σαφές ότι τα προγράμματά τους, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ακόμα και προβάλλοντας πολύ καλές ταινίες, όπως το STAR που με την ταινία «Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν» κατάφερε να κάνει μόνο 7,8% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό 8,9%.

Ο ALPHA με την ταινία «Ο γάμος του εραστή μου» σημείωσε 8,1% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό 10,7%.

Το δε ALTER με τις εκπομπές «Υδρόγειος» και «Κορίτσια ο Μαρκούλης» κατάφερε να κάνει 3,9% και 5,2% αντίστοιχα στο γενικό σύνολο τηλεθέασης ενώ στο νεανικό κοινό 2,3% και 4,3%.

Τέλος, για το «μύθο» του lead in αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΑΝΤ1 με το δελτίο ειδήσεων του παρέδωσε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» 10% στο γενικό σύνολο και μόνο 8,8% στο νεανικό κοινό.

Λογικό λοιπόν στον ΑΝΤ1 να χαίρονται με τις τηλεθεάσεις και αν επιθυμούν να… συνεχιστούν τα νούμερα-κόντρας μεταξύ Ψινάκη και Μανωλίδου. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε