Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ελλάδα έχεις ταλέντο” με Φερεντίνο, Ψινάκη, Μανωλίδου και Περρή

“Ελλάδα έχεις ταλέντο” με Φερεντίνο, Ψινάκη, Μανωλίδου και Περρή

Το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 επιβεβαιώνει το Newsit

Επίσημα πια ανακοινώθηκαν από τον ΑΝΤ1 οι συντελεστές του 3ου «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Έτσι, την παρουσίαση θα κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ στην κριτική επιτροπή θα κάθονται οι Ηλίας Ψινάκης, Ευγενία Μανωλίδου και Βαγγέλης Περρής, όπως πρώτοι είχαμε γράψει στο Newsit με άρθρο στις 4 Φεβρουαρίου και τίτλο «Οι Ελλάδα έχει τους κριτές της».

Το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 λέει:

«Το «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» επιστρέφει!

Και φέτος θα ξεπεράσει τη φαντασία μας…

Παρουσιάζει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

Κριτική επιτροπή:

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ,

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ

 

Στους δύο πρώτους κύκλους είδαμε ότι δεν υπάρχουν όρια στο ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των Ελλήνων. Όμως, το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ επανέρχεται ανανεωμένο, για να μας αποδείξει ότι δεν τα έχουμε δει όλα!

Για 3η σεζόν, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται και μας παρουσιάζει μια ακόμα «φουρνιά» Ελλήνων που πιστεύουν ότι διαθέτουν ξεχωριστά ταλέντα. Θα πρέπει όμως, να πείσουν και την κριτική επιτροπή, που ανανεώνεται κι αυτή: ο Ηλίας Ψινάκης, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Βαγγέλης Περρής αποφασίζουν, με το πάτημα ενός κουμπιού, ποια ταλέντα «κόβονται» και ποια συνεχίζουν! Ο πήχης φέτος ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά, οπότε ετοιμαστείτε για ακόμη πιο εντυπωσιακό θέαμα κι ακόμη περισσότερες εκπλήξεις… Γιατί ο 3ος κύκλος του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ σκοπεύει να ξεπεράσει τη φαντασία μας!»

 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα ώστε το talent show να κάνει πρεμιέρα στα μέσα με τέλη Μαρτίου. Τα castings έχουν ξεκινήσει και η κριτική επιτροπή θα βρεθεί στις auditions όπου μέσα σε δύο βδομάδες θα πρέπει να βρουν το μεγαλύτερο ταλέντο!

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Ματθίλδη Μαγγίρα μπορεί να μην καθίσει σε κάποια θέση της κριτικής επιτροπής στο συγκεκριμένο talent show γιατί της προτάθηκε να σηκωθεί και να… χορέψει! Όπως λοιπόν θα καταλάβατε, το κανάλι του Αμαρουσίου πρότεινε στη Ματθίλδη να συμμετέχει στο «Dancing with the stars». Ακόμα όμως, δεν έχουν λάβει οριστική απάντηση.

Αλλά περισσότερες αποκαλύψεις για το χορευτικό talent show, σύντομα στο Newsit.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε