Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά “Σπίτια του Τρόμου”!

Το “House of Shock” όπως ονομάζεται είναι μία εποχιακή attraction στην Νέα Ορλεάνη που δημιουργήθηκε από τον φροντμαν των Pantera Phillip Anselmo και φίλους του, ανάμεσά τους και ο Ross Karpelman.

Κάθε χρόνο το “House of Shock” ανοίγει της πύλες του για τα Σαββατοκύριακα του Οκτώβρη. Γνωστό για τα διαβολικά του θέματα αλλά και την προτίμηση κατοίκων και τουριστών.

Το όνομα “House of Shock” είναι εμπνευσμένο από το το show του παρουσιαστή Morgus the Magnificent, φανταστικός τηλεοπτικός χαρακτήρας που έκανε την εμφάνισή του τη δεκαετία του ’50 και εισήγαγε τους τηλεθεατές σε ταινίες τρόμου και φαντασίας.

Το “σπίτι” επισκέπτονται συνολικά πάνω από 25.000 άνθρωποι και έχει χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα του είδους του, κάνοντας θραύση όσο διαρκεί το Halloween. Αν και χρησιμοποιούνται αρκετά τεχνολογικά στοιχεία, το show βασίζεται κυρίως στους ηθοποιούς που τρομάζουν τους επισκέπτες στα θεματικά του δωμάτια.

Δείτε βίντεο από το “House of Sock”

“Έχουμε πάνω από 350 εθελοντές που λατρεύουν το Halloween και την ευκαιρία του να τρομάξουν κάποιον” λέει ο Kaperlman.

Το show του τρόμου ξεκινά με μία σκηνή με πυροτεχνήματα γεμάτη ηθοποιούς. Μετά από αυτό προχωράς σε ένα νεκροταφείο γεμάτο ζόμπι και στη συνέχεια στο νεκροτομείο και το σπίτι του σφαγέα. Και αφού βαφτείς με αίμα περνάς στο πιο αμφιλεγόμενο μέρος του “σπιτιού” την….


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε