Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ενας booker αποκαλύπτει τα… στημένα στο ποδόσφαιρο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα που συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες απασχολεί μέρος της ειδησεογραφίας και όπως φαίνεται θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αγανάκτηση στους φιλάθλους.

Απόψε το βράδυ λοιπόν, ένας booker… σπάει τη σιωπή του. Και επειδή οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ο άνθρωπος που θα μιλήσει για τους στημένους αγώνες είναι ο πιο κατάλληλος για να το κάνει. Ο λόγος για το Γιώργο Μητσικώστα που είναι γνωστό ότι αγαπά και γνωρίζει πολλά γύρω από το ποδόσφαιρο. Ο γνωστός μίμος λοιπόν μεταμορφώνεται σε «γνωστό booker» και βρίσκεται στο «Giza Bar» για να τα πει όλα, όπως μόνο αυτός ξέρει και μπορεί.
Άλλωστε, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά η –σατιρική- γλώσσα κόκαλα τσακίζει.
Ο booker Γιώργος Μητσικώστας θα μιλήσει για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ μαζί με την παρουσιάστρια της εκπομπής, τη Γκίζα, θα σχολιάσει όλα τα… στημένα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στη χώρα μας. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι υπεύθυνοι στο ΣΚΑΪ επέλεξαν το Γιώργο Μητσικώστα αφού μπορεί όχι μόνο να πει πολλά αλλά ελπίζουν ότι με την παρουσία του το «Giza Bar» θα καταφέρει να μαζέψει τηλεθεατές και να ανεβάσει τις χαμηλές… πολικές θερμοκρασίες. Απόψε το βράδυ λοιπόν, στις 20:40 θα είναι μία ευκαιρία να ακούσουμε από το μεταμορφωμένο Μητσικώστα κάποιες αλήθειες… για όλα τα στημένα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε