Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έντονο παρασκήνιο στο Greek Idol

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ποιοι ΔΕΝ θα είναι τελικά στην κριτική επιτροπή και ποιοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την υπογραφή

Συνεχίζεται το έντονο παρασκήνιο του Greek Idol αφού τα στελέχη του Alpha αναζητούν εναγωνίως τα πρόσωπα που θα καθίσουν στις θέσεις της κριτικής επιτροπής, εκτός από τον Γιάννη Κότσιρα.

Συνεχίζοντας λοιπόν το Newsit να σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι στην κριτική επιτροπή δεν θα είναι ούτε ο σκηνοθέτης-χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος, ούτε η Κική Τσόλκα, στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

Μετά από μαραθώνιες συσκέψεις χθες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, κανένας από τους δύο δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή. Ο μεν Ρήγος λόγω των υπόλοιπων πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων που δεν θα τον άφηναν να… αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο στο talent show. Η δε Τσόλκα επειδή είναι στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας… αντίθετων συμφερόντων από αυτών της εταιρείας που συνεργάζεται διεθνώς με το Greek Idol!

Τα… δυνατά ονόματα που δεν έχουν ακόμα κλείσει αλλά βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο είναι αυτό της σεναριογράφου και στιχουργού Ελένης Ζιώγα, όπως επίσης και του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρχουν και εξελίξεις, σχετικά με τα δύο αυτά πρόσωπα και θα σας ενημερώσουμε.

Ωστόσο τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη έχουν ήδη ξεκινήσει με την παρουσιάστρια Άντα Λιβιτσάνου. Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αξίζει να αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα… που ακούγονται και γράφονται.

Στις συγκεκριμένες οντισιόν του παρασκευο-σαββατοκύριακου δεν θα είναι η κριτική επιτροπή αλλά μόνο η παρουσιάστρια Άντα Λιβιτσάνου. Ενδέχεται βέβαια τα γυρίσματα να συνεχιστούν και τη Δευτέρα, όπου θα λάβει μέρος η επιτροπή, αν και εφόσον αυτή… βρεθεί και συμφωνήσει. Αλλιώς τα γυρίσματα με την επιτροπή μπορούν να μεταφερθούν ακόμα και την επόμενη βδομάδα αφού οι γερμανοί ιθύνοντες Alpha θέλουν να προετοιμαστούν όπως πρέπει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε