Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έπεσαν οι υπογραφές με Μανωλίδου

Έπεσαν οι υπογραφές με Μανωλίδου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.02.2011 | 11:45
Πρώτη δημοσίευση: 11.02.2011 | 11:42

Μετά από αρκετές συναντήσεις που έγιναν μεταξύ στελεχών της εταιρείας παραγωγής ENA PRODUCTIONS και της Ευγενίας Μανωλίδου σχετικά με την καινούργια καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1, την Τετάρτη το βράδυ έπεσαν κι οι υπογραφές.

 Άλλωστε αυτό ήταν εντελώς τυπικό αφού όλες οι πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλους τους τομείς και το μόνο που συζητούν στις συναντήσεις τους είναι η δομή της καινούργιας εκπομπής.

Ωστόσο αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν το «Dancing with the stars» με τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Μαρτίου και την επόμενη να ξεκινήσει η εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου, οι πρεμιέρες μετατίθενται μία βδομάδα μετά αφού δεν θέλουν η καθημερινή εκπομπή να ξεκινήσει την Καθαρά Δευτέρα. Έτσι, το «Dancing with the stars» θα ξεκινήσει να μεταδίδεται την Κυριακή 13 Μαρτίου και τη Δευτέρα 14 η καθημερινή live εκπομπή.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι, παρά τα πολλά ονόματα που ακούγονται κανείς star δεν έχει κλείσει να χορέψει αφού τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής αλλά και του ΑΝΤ1 πριν πάρουν τις τελικές αποφάσεις θέλουν να έχουν μία συνολική εικόνα των υποψηφίων για να επιλέξουν τους καλύτερους συνδυασμούς με stars από όλους τους χώρους.

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο