Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίσημα η Τατιάνα συνεχίζει στο Star

Επίσημα η Τατιάνα συνεχίζει στο Star

Λίγο πριν τελειώσει η φετινή σεζόν ήρθε κι η επίσημη ανακοίνωση από το STAR για την ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μία «τυπική» διαδικασία, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού, καθώς οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τον επόμενο χρόνο. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη θεματολογία της εκπομπής που όπως τονίζεται θα είναι infotainment, καθώς το πείραμα με τη γυναικοπαρέα δεν είχε επιτυχία. Έτσι η Τατιάνα μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους του STAR άλλαξε από τις αρχές του χρόνου το ύφος της εκπομπής της και κινείται πλέον σε πιο infotainment μονοπάτια με αποτέλεσμα η εκπομπή να σημειώνει άνοδο στις τηλεθεάσεις.

Συγκεκριμένα λοιπόν, το δελτίο Τύπου του Star αναφέρει ότι:

«Ολοκληρώθηκε και τυπικά με την υπογραφή συμβολαίου, η συνέχιση της συνεργασίας του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το συμβόλαιο είναι για 1 χρόνο και λήγει στις 30 Αυγούστου 2013.

Τον Σεπτέμβρη η εκπομπή θα ακολουθήσει τη δομή, που αγάπησε και περιμένει το τηλεοπτικό κοινό από την Τατιάνα. Θα είναι δηλαδή infotainment. Το είδος, που επανέφερε από την αρχή του 2012 και οι τηλεθεατές της «ξαναβρήκαν» την εκπομπή, που ήθελαν να βλέπουν με την Τατιάνα.

Ο φετινός κύκλος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6/7»

Πάντως, αξίζει να παρατηρήσουμε πως δεν γίνεται καμία αναφορά στον τίτλο της εκπομπής, οπότε μάλλον η Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα κρατήσει το «Μίλα» την επόμενη σεζόν. Ίδωμεν…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε