Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Επίσημα η Τσιμτσιλή στη θέση της Σκορδά

 Ακόμα μία επιβεβαίωση του Newsit

Με τη… βούλα του δελτίου Τύπου επισημοποιείται ό,τι σας είχαμε γράψει πρώτοι στο Newsit για τη μεσημεριανή εκπομπή του ALTER.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την επόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ξεκινά την εκπομπή «πολύ Μπλα Μπλα» στη θέση της Φαίης Σκορδά που έφυγε από το κανάλι του Μπουρναζίου για να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Το δελτίο Τύπου του ALTER αναφέρει ότι:

«Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 12:30, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, με ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή και το «ζωηρό» πάνελ της, φέρνουν κάθε μεσημέρι στο σπίτι σας τα πιο φρέσκα νέα από το χώρο της showbiz και όχι μόνο.

Τη Σταματίνα συντροφεύουν οι τρεις… «θεματοφύλακες» του ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. Ο αιρετικός Στάθης Παπούλιας, η αιχμηρή Αλεξάνδρα Τσόλκα και ο ανατρεπτικός Νίκος Παρτσώλης. Αλλά τα ονόματα δεν εξαντλούνται εδώ. Η Ελένη Φωτοπούλου επιστρέφει στην t.v με άγριες διαθέσεις, ενώ ο Βασίλης Τσατσάνης θα παρουσιάζει τα αποκλειστικά του ρεπορτάζ στην εκπομπή.

Από την πλούσια, καθημερινή θεματολογία της εκπομπής, δεν θα λείψουν βέβαια οι αποκλειστικές συνεντεύξεις καθώς και το πικάντικο παρασκήνιο από θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, το καλά ενημερωμένο ρεπορτάζ για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και όποιο άλλο θέμα απασχολεί την κοινωνία.

Με οικοδέσποινα την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η εκπομπή  ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ επιστρέφει ανανεωμένη στην οθόνη του ALTER, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.»

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit από την προηγούμενη βδομάδα η Τσιμτσιλή εργάζεται πυρετωδώς για τη νέα αυτή προσπάθεια στην καθημερινή ζώνη ενώ τη βδομάδα αυτή θα κάνει η ίδια πολλές συνεντεύξεις για την εκπομπή της.

Φαίνεται ότι η Τσιμτσιλή είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο «εντυπωσιακή μελαχρινή» όπως την χαρακτηρίζει το δελτίο Τύπου του ALTER!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε