Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίσημα η νέα παρέα της Καραβάτου

Τι ψάχνουν στο «Κους κους το μεσημέρι»

Το έχουμε γράψει πριν από πολύ καιρό αλλά μόλις χθες ο ALPHA επισημοποίησε με δελτίο Τύπου την παρέα της Κατερίνας Καραβάτου στο «Κους κους το μεσημέρι». Κι αυτό γιατί, προσπαθούσαν εδώ και καιρό να βρουν ένα ακόμα πρόσωπο για το πάνελ αλλά τελικά… δεν τα κατάφεραν!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μετά την αποχώρηση της Κλεοπάτρας Πατλάκη, οι υπεύθυνοι της εκπομπής ήθελαν να βρουν κάποια γυναίκα δημοσιογράφο που να πάρει τη θέση της, δηλαδή να ασκεί κριτική με… αυστηρή γλώσσα! Όπως σας είχαμε γράψει, ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν δει ήταν και η Μαρία Αραμπατζή που τελικά όμως δεν δέχτηκε να κάνει κους κους.

Έτσι, με αρκετή ομολογουμένως καθυστέρηση, ο ALPHA επισημοποίησε την εκπομπή με δελτίου Τύπου που μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:

«Για 6η χρονιά, η επιτυχημένη εκπομπή του Alpha «Κους – Κους το μεσημέρι» έρχεται στη συντροφιά μας και ανατρέπει τα τηλεοπτικά δεδομένα!

Η δυνατή ομάδα που στηρίζει και υποστηρίζει την εκπομπή είναι ο Νάσος Γουμενίδης, η Ρούλα Χάμου, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Θανάσης Κουμπαρούδης και η Βάσω Κολλιδά».

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι συνεχίζουν να αναζητούν ακόμα ένα πρόσωπο για το πάνελ και αν τελικά το βρουν και… δεχτεί θα έρθει να προστεθεί στην υπόλοιπη παρέα.

Αυτό όμως που τους ενδιαφέρει είναι η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης αφού φέτος τερμάτισαν τρίτοι στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και δεύτεροι στο νεανικό κοινό.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε