Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επίσημα ο Μανώλης Λέκκας αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha

Επίσημα ο Μανώλης Λέκκας αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.06.2012 | 15:42
Πρώτη δημοσίευση: 08.06.2012 | 15:42

Πριν από λίγο ο ALPHA με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Μανώλης Λέκκας είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Newsit.

Όπως λοιπόν αναφέρει το δελτίο Τύπου

«ο Alpha ανακοινώνει ότι o Μανώλης Λέκκας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου του σταθμού.

Ο Μανώλης Λέκκας έχει υπηρετήσει με επιτυχία σε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ, όπως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wella Hellas και της Sebastian International. Τα τελευταία εννέα χρόνια εργάστηκε στον Όμιλο Σαράντη, αρχικά ως Διευθυντής Επιλεκτικής Διανομής και στη συνέχεια ως Διευθυντής Τμήματος Προϊόντων Υγείας & Φροντίδας. Είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το INSEAD.

Καλωσορίζοντας τον κ. Λέκκα, ο Λαυρέντης Αλβέρτης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Alpha, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την άφιξη του Μανώλη αυτή την κρίσιμη στιγμή στην ιστορία του σταθμού, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει σημαντικά με τη στρατηγική σκέψη, την εκτενή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει. Σε οποιαδήποτε θέση έχει διατελέσει, ο Μανώλης έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχει επιδείξει ισχυρή ηγετική ικανότητα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του καθώς και με την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα του σταθμού για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία του Alpha».

Ο Μανώλης Λέκκας θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 13 Ιουνίου 2012.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSIT
   Διαδώστε αυτό το άρθρο