Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΡΑΜΠ· ΙΤΑΛΙΑ Μερικά Σύννεφα 8 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επίσημα ο Μποτρίνι ανοίγει εστιατόριο… με τον ALPHA

Επίσημα ο Μποτρίνι ανοίγει εστιατόριο… με τον ALPHA
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.12.2010 | 16:32
Πρώτη δημοσίευση: 16.12.2010 | 16:32

Στην αρχή της σεζόν, ανάμεσα στα καινούργια προγράμματα που ανακοίνωσε ο ALPHA ήταν και το «Botrini’s Project».

Από τότε μέχρι σήμερα, δικαιολογημένα πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι το καινούργιο ριάλιτι δεν θα προβληθεί και θα κοπεί κι αυτό από το κανάλι της Κάντζας, όπως έγινε και με άλλα ανακοινωθέντα προγράμματά του. Στο Newsit όμως, σας είχαμε πει με σιγουριά ότι το ριάλιτι προχωρά κανονικά την προετοιμασία του, έχοντας πάρει το πράσινο φως από το κανάλι της Κάντζας.

Σήμερα λοιπόν ήρθε και το επίσημο δελτίο Τύπου με το οποίο επιβεβαιωνόμαστε.

Σιγά όμως, μην σας αφήσουμε μόνο με αυτά αφού όλα σας τα έχουμε πει εδώ και καιρό.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα casting που θα βρεθούν οι 12 διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει. Η τελική επιλογή θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο όπου θα πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής αυτήν την περίοδο μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι αναζητούν το χώρο όπου θα γίνει το εστιατόριο. Ο χώρος αυτός θα είναι στα βόρεια προάστια και θα μπορεί να εξυπηρετήσει 100 με 150 πελάτες. Οι 12 διαγωνιζόμενοι που θα επιλεγούν να είναι βοηθοί του Μποτρίνι θα βοηθήσουν από το γκρέμισμα και τη διαμόρφωση του χώρου ενώ θα πρέπει να ακολουθήσουν και καθημερινό σκληρό πρόγραμμα μαθημάτων για να μάθουν τα πάντα γύρω από τη μαγειρική τέχνη. Στη συνέχεια όμως και μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, το εστιατόριο θα λειτουργεί κανονικά αφού θα είναι ιδιοκτησίας του Έκτορα Μποτρίνι και στο οποίο θα συνεχίσουν να εργάζονται οι διαγωνιζόμενοι.

Ο ALPHA λοιπόν μας ενημερώνει πως

«Ο Έκτορας Μποτρίνι δίνει την ευκαιρία σε 12 νέους που δεν έχουν καμία σχέση με τη μαγειρική να εργαστούν στο ολοκαίνουργιο εστιατόριό του στην Αθήνα, παίρνοντας έτσι το ρίσκο να επενδύσει σε αυτούς, και να τους προσφέρει μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Έκτορας Μποτρίνι αναζητά 12 νέους, 18-30 ετών, για το καινούριο εστιατόριο που θα ανοίξει στην Αθήνα.

Θα πάρει το ρίσκο να μεταμορφώσει 12 εντελώς άπειρους στην κουζίνα σε chef «πρώτης γραμμής», για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας κουζίνας μοναδικών γεύσεων.

Για 12 εβδομάδες θα παρακολουθήσουμε βήμα-βήμα τη μεγάλη τους προσπάθεια προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους που θα είναι μόνο η αρχή μιας νέας ζωής.

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι δίπλα τους.

Μαζί με μια ομάδα καθηγητών γαστρονομίας και μαγειρικής θα τους εκπαιδεύσει, μα πάνω απ’ όλα θα τους εμπνεύσει, θα τους εμψυχώσει, θα τους δείξει το δρόμο της δημιουργίας και θα τους κάνει να πιστέψουν στο εαυτό τους.

Μέσα από μια σειρά μαθημάτων και δοκιμασιών, οι νέοι αυτοί αποκτούν γνώσεις, δημιουργούν, πειραματίζονται, αναδεικνύουν τα προσόντα τους, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Ποιοι θα λυγίσουν;

Πόσο επίπονος θα είναι αυτός ο αγώνας;

Ένα καινούριο εστιατόριο που θα διεκδικήσει μία θέση στα ΤOP εστιατόρια της Αθήνας.

Δώδεκα άνθρωποι που θα ξεκινήσουν από το μηδέν για να φτάσουν στην κορυφή.

Ο Έκτορας Μποτρίνι που παίρνει το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα»

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook