Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίσημα ο Στεφανής ξεκινάει την κούρσα!

Επίσημα ο Στεφανής ξεκινάει την κούρσα!

Σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, σας είχαμε αναφέρει τις συναντήσεις και τις επαφές, αλλά και το θετικό αποτέλεσμά τους. Τώρα με δελτίο Τύπου από το ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνεται ότι σύντομα ο Κώστας Στεφανής, επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και είναι έτοιμος να μπει ξανά στην κούρσα της τηλεθέασης.

Όπως λοιπόν αναφέρει το δελτίο Τύπου από το κανάλι του Φαλήρου,
 
«Το Traction έτοιμο να ξεκινήσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η πιο δημοφιλής και μακρόβια μηχανοκίνητη εκπομπή της ελληνικής επιστρέφει -αλλά σε μια ολοκαίνουργια πίστα: Την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Κάθε Σάββατο το απόγευμα, ο Κώστας Στεφανής μαζί με τους συνεργάτες του, θα περιηγούνται τον συναρπαστικό και ακαταμάχητα γοητευτικό κόσμο του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας -και όχι μόνο. Οτιδήποτε κινείται και μπορεί να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στον οδηγό και τους επιβάτες του, ανήκει στα ενδιαφέροντα του Traction. Γιατί η ζωή είναι κίνηση και η κίνηση είναι ζωή.
Τα μηχανοκίνητα ανήκουν στα καθημερινά όνειρα, γίνονται αντικείμενα θαυμασμού και πόθου, με δυο λόγια κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μας.
Το Traction επιμένει, όπως πάντα, ότι για να απολαύσεις το γκάζι, την αδρεναλίνη ή απλώς την αίσθηση της ελευθερίας που προσφέρει ένα τροχοφόρο, πρέπει να γνωρίζεις τι και πώς το κάνεις. Η έμφαση δίνεται, λοιπόν, στην ασφάλεια, στο σεβασμό του περιβάλλοντος, στη φροντίδα για την οικονομία. Οι απαιτήσεις των καιρών είναι αμείλικτες, μολονότι πάντα υπάρχει περιθώριο για όνειρα. Το Traction έχει στόχο να παρουσιάζει αυτά τα μαγικά οχήματα -αλλά να προσφέρει και το εγχειρίδιο της ορθής τους χρήσης στις σημερινές συνθήκες.
Νέα μοντέλα, επικαιρότητα, παράξενα και αλλόκοτα από κάθε γωνιά του μηχανοκίνητου σύμπαντος, απλές συμβουλές για πιο ασφαλή και οικονομική οδήγηση, καλεσμένοι-έκπληξη, αποτελούν μόνο ένα μέρος από τη θεματολογία του Traction.
Ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του έχουν πάρει ήδη θέση στη σειρά εκκίνησης και ανυπομονούν να πατήσουν τέρμα το γκάζι για την πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Στον ΣΚΑΪ, κάθε απόγευμα Σαββάτου»
 
Την παρουσίαση και την επιμέλεια λοιπόν της εκπομπής έχει ο Κώστας Στεφανής.
Συντακτική ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Νίκος Βιτσιλάκης, Μάνος Στεφανής, Ινώ Στεφανή, Θωμάς Ευθυμίου.
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Ρούσσης 
Διεύθυνση  Παραγωγής:  Δημήτρης Γκάνος
Μουσική επιμέλεια:  Νίκος Φλίκας
Εταιρία  Παραγωγής: CUT PRODUCTION
 
Σύντομα λοιπόν, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο και θα πατήσει τέρμα το γκάζι για να κερδίσει το χαμένο έδαφος, μετά την τηλεοπτική απουσία του. Είναι σίγουρο πάντως, ότι οι τηλεθεατές θα… επιβιβαστούν στο Traction του, αφού έχει αποδειχτεί ότι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε