Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιστρατεύονται οι… Βασιλιάδες για να γλιτώσουν από το… Αμάρτημα!

Ο καθείς με τα όπλα του! Τα οποία κατεβάζει στη μάχη προσπαθώντας να αντικρούσει την επίθεση.

Αυτό αποδεικνύεται από την προσπάθεια του MEGA να αντικρούσει τη σημερινή πρεμιέρα της καινούργιας ελληνικής σειράς του ΑΝΤ1 «Το αμάρτημα της μητρός μου». Η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ στις 10 στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά στο κανάλι της Μεσογείων δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Αντί λοιπόν να μείνουν στην άμυνα, περνάνε στην επίθεση! Έτσι, απέναντι στην πρεμιέρα… επιστράτευσαν τους «Βασιλιάδες» τους, την καθημερινή σειρά που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Απόψε το βράδυ λοιπόν το MEGA θα μεταδώσει δύο επεισόδια της σειράς θέλοντας στη μάχη της τηλεθέασης να… τραυματίσει τη σειρά του ΑΝΤ1. Οι «Βασιλιάδες» θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 9 το βράδυ και μετά από την προβολή ενός επεισοδίου θα ακολουθήσει η προβολή ενός ακόμα καινούργιου, ακριβώς απέναντι από την πρεμιέρα του «Αμαρτήματος».

Είναι σαφές ότι στο κανάλι της Μεσογείων είναι… θορυβημένοι από την πρεμιέρα της ελληνικής σειράς από το κανάλι του Αμαρουσίου και για αυτό αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τους «Βασιλιάδες» τους. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα της μάχης για την τηλεθέαση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε