Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επιστρέφει απόψε το «Νησί»

Αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και… μισήθηκε από ορισμένους τηλεοπτικούς αντιπάλους του που προσπάθησαν να το χτυπήσουν!

Αναμφισβήτητα όμως, το «Νησί» είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν και μακάρι να διαψευστούμε, αλλά μάλλον θα κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε ξανά τόσο καλή ελληνική σειρά!

Απόψε το βράδυ λοιπόν, η σειρά κάνει… δεύτερη πρεμιέρα αφού το MEGA θα ξεκινήσει να προβάλλει καθημερινά σε επανάληψη τα επεισόδια της σειράς. Στις 21:50 λοιπόν από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 20 του μήνα την ίδια ώρα θα προβληθούν τα εννέα πρώτα επεισόδια του «Νησιού». Το καινούργιο δέκατο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου αλλά μπορείτε μέχρι τότε να δείτε τα προηγούμενα επεισόδια είτε για να τα θυμηθείτε, είτε σε περίπτωση που δεν τα έχετε παρακολουθήσει να διαπιστώσετε γιατί η σειρά έχει δικαιολογημένα κερδίσει τόσους πολλούς τηλεθεατές.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν ξανά να δουλεύουν οι… μηχανές στο «Νησί». Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης σκηνοθετεί τις τελευταίες σκηνές της σειράς και πρόκειται να ολοκληρώσει τα γυρίσματα μέχρι το τέλος του μήνα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε