Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιστρέφει ο «Παραμυθάς» με το Νίκο Πιλάβιο

Στο πρίσμα+ κάθε Σαββατοκύριακο
 

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο ο «Παραμυθάς», ο αγαπημένος τηλεοπτικός ήρωας που μεγάλωσε με τα παραμύθια του γενιές και γενιές, επιστρέφει για να συνεχίσει να κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: να λέει παραμύθια.
 
Η ψυχαγωγική σειρά περιπέτειας μεταδίδει απλά μηνύματα ανθρώπινων και ηθικών αξιών, οικολογίας και σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς, με ήρωα τον «Παραμυθά» οι περιπέτειες του οποίου δεν περιέχουν ίχνος βίας.
 
Ο «Παραμυθάς» επιστρέφει στη μικρή μας οθόνη και σε 26 επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειές του που θα είναι πιο… εξελιγμένες, χρησιμοποιώντας τα σημερινά τεχνικά μέσα, με computer animation και με προσβασιμότητα για ΑμεΑ.
 
Ο «Παραμυθάς» με το Νίκο Πιλάβιο θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.45 μέσα από το πρίσμα+.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι καινούργιες παραγωγές που εντάσσονται στο πρόγραμμα του πρίσμα+ είναι προσβάσιμες για άτομα με αναπηρία, οι οποίες έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2007 – 2013 (Ε. Π. Ψηφιακή Σύγκλιση) και συγχρηματοδοτήθηκαν από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.
 
Πρόκειται για τηλεοπτικές παραγωγές όλων των ειδών (ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικό, ενημερωτικό και παιδικό πρόγραμμα), οι οποίες θα προβληθούν την τηλεοπτική περίοδο 2010 -2011 από το ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ πρίσμα+.
 
Τα συγκεκριμένα προγράμματα περιλαμβάνουν υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ, όπως διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα, ψηφιακούς υποτίτλους για άτομα με προβλήματα ακοής και, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ακουστική περιγραφή για άτομα με προβλήματα όρασης.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε