Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Επιβεβαίωση του Newsit για τον Μποτρίνι

Κάθε πότε θα μεταδίδεται ο «Εφιάλτης» και ποιος θα μονομαχήσει με το «Νησί»

Τις δύο προηγούμενες Τρίτες, όταν στον ALPHA έπαιρναν στα χέρια τους το ραβασάκι της AGB νόμιζαν ότι έβλεπαν εφιάλτη αντικρίζοντας τις τηλεθεάσεις του «Εφιάλτη στην κουζίνα». Η εκπομπή με τον Έκτορα Μποτρίνι ενώ πέρυσι έκανε υψηλές τηλεθεάσεις, φέτος αποδείχτηκε ανήμπορη να τα βάλει με το «Νησί».

Όπως σας είχαμε γράψει πριν από καιρό, τα στελέχη του ALPHA είχαν πάρει την απόφαση να μην «θυσιάσουν» την εκπομπή τους στη μάχη με τη σειρά του MEGA και προσπαθούσαν να βρουν άλλη μέρα για να τη μεταδίδουν. Αρχικά η σκέψη ήταν να μετακομίσουν την εκπομπή τις Παρασκευές αλλά εκεί ο Μποτρίνι θα αντιμετώπιζε το «X Factor» που χτυπά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, μετά από συνεννοήσεις με τους εμπλεκόμενους έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στης 10 το βράδυ. Πριν θα προβάλλεται ένα επεισόδιο του «Big Brother» ενώ μετά το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Όοοοοχι! Η μετακόμιση του Μποτρίνι δεν έγινε και αυτή, όπως της Χατζηβασιλείου λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων από τηλεθεατές αλλά λόγω… AGB!
Όσο για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, το «Βράδυ», θα συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Πέμπτη αλλά στις 12 τα μεσάνυχτα. Μπορεί να είναι αργά αλλά σίγουρα η ώρα προβολής πάει πιο πολύ στον παρουσιαστή που θα είναι πιο άνετος να πει περισσότερα!

Τώρα αν αναρωτιέστε ποιος θα τολμήσει να βρεθεί απέναντι στο «Νησί», να σας πληροφορήσουμε ότι το Μεγάλο Θύμα θα είναι ο «Μεγάλος Αδερφός» που κάθε Δευτέρα θα προβάλλεται ένα δίωρο… χορταστικό επεισόδιό του. Μόνο που μάλλον θα… πεινάσει πολύ για τηλεθεάσεις!

Αυτή τη Δευτέρα στις 9 μεταδοθεί η διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού και στις 10 και μισή θα παραλάβει το πρόγραμμα ο «Big Brother». Από την επόμενη Δευτέρα όμως, 1 Νοέμβρη θα ισχύσει το πρόγραμμα με το δίωρο επεισόδιο του «Big Brother» που στις 11 θα παραδίδει πρόγραμμα στο «Λες και το ‘ξερες»!

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της Πέμπτης που προαναφέραμε θα ισχύσουν από αυτή τη βδομάδα, 28 Οκτωβρίου, όπου ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» ελπίζει να βρει ξανά τους τηλεθεατές του.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε