Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επτά… απόμαχους stars επιστρατεύει ο ΑΝΤ1!

Επτά… απόμαχους stars επιστρατεύει ο ΑΝΤ1!

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά επτά stars θα εμφανιστούν την ερχόμενη Κυριακή στο «Dancing with the stars».

Έτσι στην πίστα του talent show θα βρεθούν ξανά οι Νάντια Μπουλέ, Ευγενία Μανωλίδου, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κώστας Μαρτάκης για να χορέψουν μαζί με τα ζευγάρια!

Συγκεκριμένα, στην πρώτη τους εμφάνιση οι διαγωνιζόμενοι θα χορέψουν disco, αλλά στη δεύτερη θα συναγωνιστούν στο DANCING TRIO, δηλαδή τη χορογραφία θα εκτελέσουν τρία άτομα. Έτσι θα παρακολουθήσουμε το Νίκο Αναδιώτη μαζί με την Αναστασία και Νάντια Μπουλέ, τη Λάουρα Νάργες μαζί με το Γιάννη και τον Κώστα Μαρτάκη, τον Ηλία Βρεττό μαζί με την Κλώντια – Άννα και την Ευγενία Μανωλίδου και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Παύλο και τη Ματθίλδη Μαγγίρα!

Οι stars όμως, δεν σταματούν εδώ. Λίγο πριν βρεθεί στην πίστα διεκδικώντας να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φεστιβάλ της Eurovision, αυτή την Κυριακή θα επιστρέψει στην πίστα του «Dancing with the stars». Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη που θα ανέβει ξανά στην πίστα του talent show για να χορέψει το νέο της τραγούδι. Guest εμφάνιση θα κάνει στο 12ο live και η Νατάσα Καλογρίδη, ενώ τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά χωρίς τα παγοπέδιλα (αφού συμμετείχε στο «Dancing on ice») θα προσπαθήσει να αποδείξει η Χριστίνα Παππά.

Όπως συμπεραίνετε, στο κανάλι του Αμαρουσίου, κάλλιο αργά παρά ποτέ αποφάσισαν να κάνουν τονωτικές ενέσεις, χρησιμοποιώντας έστω και την εύκολη λύση, δηλαδή να επιστρατεύσουν stars από τους προηγούμενους κύκλους. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, στον ημιτελικό του «Dancing with the stars» αναλαμβάνουν δράση οι επτά απόμαχοι stars!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε