Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έρχονται αλλαγές στην πρωινή ενημερωτική ζώνη

Έρχονται αλλαγές στην πρωινή ενημερωτική ζώνη

Οι τηλεθεάσεις και τα σχέδια… μάχης των εκπομπών.

Ενώ η κατάσταση (δηλαδή οι τηλεθεάσεις) φαίνεται να ξεκαθαρίζουν στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, η κίνηση… Αυτιά να ξεκινά την εκπομπή του στο ALTER μία ώρα νωρίτερα (δηλαδή στις 6) μπορεί να φέρει νέα δεδομένα (δηλαδή τηλεθεάσεις) στις εκπομπές.

Αλλά για το ντόμινο εξελίξεων με την απόφαση αυτή του ALTER (που έγινε μετά από πιέσεις του Γιώργου Αυτιά) θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο άρθρο. Προς το παρόν, ας δούμε την κατάταξη στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου που δεν είχαν καμία αλλαγή από αυτήν της προηγούμενης ημέρας. Ο Παπαδάκης τερμάτισε πρώτος και το δίδυμο Λυριτζής-Οικονόμου έμεινε πάλι πίσω από τους αντικαταστάτες του (Μπιζόγλη-Αρβανίτη) στη ΝΕΤ!

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου ήταν οι εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 23,2%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 19,5%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 15,4%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης-ΝΕΤ) 11,2%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 9,4%

Για να είστε όμως, πλήρως ενημερωμένοι αναφέρουμε και τις τηλεθεάσεις στις infotainment εκπομπές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, δηλαδή στην «Πρωινή μελέτη» του STAR και στο «Πάνω στην ώρα» του ALPHA.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρει περισσότερο τα συγκεκριμένα τηλεοπτικά κανάλια, οι μέσοι όροι τηλεθέασης ήταν οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 11,8% και στο νεανικό κοινό 21,3%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 7,1% και στο νεανικό κοινό 8,8%

Όπως είναι λογικό σε κάθε… μάχη (όπως αυτή στην πρωινή ενημερωτική ζώνη) υπάρχουν πολλά… θύματα. Αλλά τι πρόκειται να γίνει στα τηλεοπτικά κανάλια θα σας ενημερώσουμε σύντομα σε καινούργιο άρθρο του Newsit!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε