Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έρχονται οι… Ήρωες!

Έρχονται οι… Ήρωες!

Ένα πολύ ενδιαφέρον project, που αναδεικνύει το έργο απλών ανθρώπων πρόκειται να βγει τους επόμενους μήνες στον αέρα, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο τίτλος του «Everyday Heroes» και σκοπός του είναι να προβάλλει τους ανθρώπους αυτούς που μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. Άλλωστε, όπως διαπιστώνεται καθημερινά, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν ανάγκη!

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 λοιπόν αποφάσισαν να βγάλουν αυτή την εκπομπή στον αέρα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία. Το πρώτο βήμα θα είναι το κανάλι του Αμαρουσίου, να συγκεντρώσει τα ονόματα των υποψηφίων. Έτσι σε συνεργασία με άλλα Μέσα, θα ζητήσει από τον κόσμο να προτείνει τους «Ήρωες» που γνωρίζει ο καθένας μας, αυτούς δηλαδή που βοηθούν τους συνανθρώπους μας. Στη συνέχεια, μία ειδική επιτροπή θα επιλέξει αυτούς που οι ιστορίες τους, το έργο τους θα παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό. Εκτιμάται ότι αυτά τα πρόσωπα, αυτοί οι «Ήρωες», οι «Everyday Heroes» θα είναι γύρω στα δέκα άτομα, που μέσα από πέντε εκπομπές θα παρουσιαστεί το έργο και η προσφορά τους στους συνανθρώπους μας. Αφού λοιπόν προβληθούν πέντε επεισόδια με τις ιστορίες των δέκα περίπου «Ηρώων», το λόγο θα έχουν οι τηλεθεατές που θα αποφασίσουν σε ποιον από αυτούς θα πρέπει να απονεμηθεί ο τίτλος του «Ήρωα». Η ανακοίνωσή του θα γίνει στο έκτο επεισόδιο και μέσα από μία εκδήλωση, στην οποία θα βραβευθεί για την προσφορά και το έργο του.

Το επόμενο δεκαήμερο μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει από τον ΑΝΤ1 να προβάλλεται και το αντίστοιχο τρέιλερ, στο οποίο θα καλείται ο κόσμος να δηλώσει τους «Ήρωες» που γνωρίζει. Σκοπός του σταθμού είναι η καινούργια εκπομπή να ξεκινήσει να προβάλλεται λίγο πριν το Πάσχα και κάθε επεισόδιο να είναι μίας ώρας διάρκειας. Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Everyday Heroes» έχει πραγματοποιηθεί σε πολλές χώρες, αναδεικνύοντας το δικό τους «Ήρωα».

Οπότε ετοιμαστείτε κι εσείς, τις επόμενες μέρες, να δηλώσετε τους «Ήρωες» της διπλανής πόρτας, αυτούς δηλαδή που γνωρίζετε ότι χωρίς προσωπικό όφελος αφιερώνουν μεγάλο μέρος της ζωής τους για να διευκολύνουν τις ζωές των άλλων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε