Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ετοιμαστείτε για μεταμεσονύχτια ενημέρωση, ενώ το παρασκήνιο… φουντώνει!

Ετοιμαστείτε για μεταμεσονύχτια ενημέρωση, ενώ το παρασκήνιο… φουντώνει!

Βρήκαν κενό… και τρουπώνουν! Το αν έκαναν καλά ή όχι, θα αποδειχτεί από τις επιδόσεις στη μάχη της τηλεθέασης. Αν πάντως, η απόφαση αυτή των διοικούντων της ΕΡΤ αποδειχτεί ορθή, τότε δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές και στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.

Συγκεκριμένα, από την επόμενη Δευτέρα 21 του μήνα, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να βγάζει κάθε βράδυ, ακριβώς τα μεσάνυχτα, ζωντανό δελτίο ειδήσεων διάρκειας μίας ώρας, μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1. Στην παρουσίασή του θα βρίσκεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ο Προκόπης Δούκας, ενώ τα σαββατοκύριακα η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου. Την ίδια μέρα θα σταματήσει να μεταδίδεται το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, αφού ο μηχανισμός της ΕΡΤ θα δουλεύει για το δελτίο στην ΕΤ1.

Οι ιθύνοντες της ΕΡΤ αποφάσισαν πως μπορούν να εκμεταλλευθούν το κενό που υπάρχει εκείνη την ώρα, αφού ορισμένα κανάλια είτε έχουν καταργήσει εντελώς το βραδινό δελτίο, είτε το βγάζουν… κονσέρβα και να βγάζουν από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ένα μεγάλης διάρκειας δελτίο ειδήσεων με όσα έχουν συμβεί τη μέρα που πέρασε αλλά και με τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Δεν είναι τυχαίο που ποντάρουν πολύ σε αυτό, θεωρώντας ότι λόγω έλλειψης του ανταγωνισμού θα κερδίσουν αρκετά!

Στο πλαίσιο μάλιστα των αλλαγών, όπως υποστηρίζουν, αποφάσισαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου που μεταδίδεται στις 21:00 από τη ΝΕΤ να το παρουσιάζει δίδυμο! Έτσι, από αυτό το Σάββατο 19 του μήνα, στην παρουσίαση θα βρίσκεται η Πηνελόπη Γαβρά με τον Κώστα Τσουρό. Σαφέστατα και το πλάνο του «διδύμου» δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και τις καθημερινές, αφού εκεί η Έλλη Στάη θέλει και θα παραμείνει μόνη της. Κι επειδή εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί τι σκοπούς εξυπηρετεί το «δίδυμο» τα σαββατοκύριακα, σαφέστατα η απάντηση δεν είναι «στο πλαίσιο των αλλαγών» που υποστηρίζουν στην ΕΡΤ, αλλά… άλλοι λόγοι! Επειδή όμως, το παρασκήνιο βράζει, δεν λέμε περισσότερα, μέχρι να συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε