Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ετοιμαστείτε να… αμαρτήσετε!

Ετοιμαστείτε να… αμαρτήσετε!

Ανατροπή στην ανατροπή έχουμε στο τηλεοπτικό τοπίο. Τουλάχιστον αυτή, είναι μία ευχάριστη εξέλιξη…! Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Αν και τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν αποφασίσει ο καινούργιος κύκλος της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου» να ξεκινήσει να προβάλλεται από τον ερχόμενο Γενάρη, τελικά αποφάσισαν να επισπεύσουν την προβολή του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα καινούργια επεισόδια της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από το Νοέμβριο. Έτσι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 11 το βράδυ. Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια και στα οποία πρόκειται να πάρουν μέρος πολλοί γνωστοί και καλοί ηθοποιοί ως guests, όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Μάνος Πίντζης, αλλά και η Εβελίνα Παπούλια που είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα στην πολύ πετυχημένη σειρά «Δυο ξένοι». Βέβαια, να αναφέρουμε ότι ακόμα… εκκρεμεί η απάντηση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου, για το αν δεχτεί να εμφανιστεί κι αυτός στη σειρά και να… αμαρτήσει!

Να αναφέρουμε πάντως, ότι μετά την απόφαση αυτή του ΑΝΤ1 να επισπεύσει την προβολή της σειράς και να ενισχύσει το primetime του, οι μηχανές του «Αμαρτήματος» δουλεύουν στο φουλ. Σε λίγες μέρες λοιπόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα παρακολουθήσουμε τα καινούργια επεισόδια της σειράς με τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ρένια Λουιζίδου, Χρήστο Σιμαρδάνη, Ορέστη Τζιόβα, Νατάσα Καλογρίδη, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Φιλίππου και άλλους καλούς ηθοποιούς.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε