Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Eurovision: Παπαρίζου και Μπόκοτα παίζουν για την κριτική επιτροπή

Ποια ονόματα ακούγονται για την κριτική επιτροπή στον ελληνικό τελικό και ποιους θα δούμε επί σκηνής στις 2 Μαρτίου;

“O κ. Πλέσσας δεν έχει δεχθεί ακόμη πρόταση, αυτό όμως δεν αποκλείεται να συμβεί την τελευταία στιγμή, όπως έγινε και πέρσι. Είναι μεγάλη του ευχαρίστηση να στηρίζει πράγματα που απευθύνονται σε νέους ανθρώπους -μην ξεχνάμε ότι με τα τραγούδια του έχει ενώσει τρεις γενιές- όμως δεν ξέρω αν θα το έκανε και φέτος”. Αυτό μας είπε επί λέξει, πρόσωπο από το περιβάλλον του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη, όταν ρωτήσαμε αν θα είναι και φέτος Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Εκτός από το όνομα του Μίμη Πλέσσα έχουν ακουστεί και κάποια ονόματα που αν τα δούμε στην κριτική επιτροπή, σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση. Τα πρόσωπα που συζητούνται είναι η Έλενα Παπαρίζου, ο Φωκάς Ευαγγελινός, αλλά και η Δάφνη Μπόκοτα.

Ωστόσο, αρμόδιες πηγές από το Ραδιομέγαρο της Μεσογείων μας έλεγαν πως κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει ασχοληθεί με τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής και το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί αυθημερόν του ελληνικού τελικού, όπως έγινε και πέρσι.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, λοιπόν, στις 22.00 θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός της Eurovision, στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κατεχάκη και θα μεταδοθεί απευθείας από τη συχνότητα της ΝΕΤ. Ο τελικός θα μεταδοθεί επίσης από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ, καθώς και από την ERTworld για όλο τον Απόδημο Ελληνισμό.

Η βραδιά θα αποτελέσει ένα μουσικό ταξίδι στη Eurovision, με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις, ενώ θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους οι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο, τη Γαλλία και την Αρμενία. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν ο Χρίστος Μυλόρδος για την Κύπρο, ο Amaury Vassili για τη Γαλλία και η Emmy για την Αρμενία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε