Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έβαλαν τον Παπαδάκη σε… τριπλοβάρδια!

Έβαλαν τον Παπαδάκη σε… τριπλοβάρδια!

Κάτι σε… γερμανική σκοπιά, όπως λέγεται στο στρατό, έβαλαν το Γιώργο Παπαδάκη οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1. Μπορεί να μην τον ανάγκασαν να… φυλάξει τις πύλες του Αμαρουσίου, αλλά τον έβαλαν να χτυπήσει… γερμανική βάρδια. Από τη μία η εορτή και αργία της 25ης Μαρτίου και από την άλλη… λόγοι οικονομίας, ανάγκασαν το γνωστό δημοσιογράφο να χτυπήσει… υπερωρίες. Έτσι λοιπόν, ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης», προχθές, την Τρίτη, χτύπησε… τριτοβάρδια στον ΑΝΤ1, καθώς μπήκε χαράματα στο STUDIO ΚΑΠΑ και έφυγε… αργάμιση! Κι αυτό γιατί μετά το τέλος του «Πρωινού Αντ1» κάθισε και έγραψε δύο εκπομπές «Sold out».

Στην πρώτη που έγραψε και θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο, καλεσμένος είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα, όπως του λέει ο Γιώργος Παπαδάκης, αυτή είναι η 18η φορά που τον καλεί σε εκπομπή του, οπότε η σχέση τους… ενηλικιώθηκε. Στην παρέα της εκπομπής είναι πολλοί ηθοποιοί, φίλοι και συνεργάτες του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ ιδιαίτερα αστείο είναι όταν του αφιερώνουν το τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Ο πενηντάρης».

Αμέσως μετά το γύρισμα της εκπομπής με καλεσμένο τον Πέτρο Φιλιππίδη που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου, ο Παπαδάκης πήρε μία μικρή ανάσα και έγραψε το «Sold Out» που θα… ξεπουλήσει το επόμενο Σάββατο, 30 Μαρτίου. Καλεσμένος του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν οι Χρήστος Θηβαίος, Μπάμπης Στόκας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης και Δήμητρα Παπίου.

Στην εκπομπή αυτή, όπως είναι λογικό, έπεσε πολύ –και ωραίο- τραγούδι, αφού όλοι οι ερμηνευτές είπαν και ένα και δύο και πολύ περισσότερα τραγούδια. Έτσι, μπορεί ο Παπαδάκης να έφυγε από το στούντιο μετά την τριπλοβάρδια πολύ κουρασμένος, αλλά είχε πολύ καλή διάθεση, αφού το γύρισμα πήγε πολύ καλά. Βέβαια, όπως ανέφερα και στην αρχή, αυτό έγινε γιατί ανάμεσα στις δύο επόμενες εκπομπές μεσολαβεί η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου, θέλουν, για λόγους οικονομίας, να βγάζουν σε μία βάρδια δύο επεισόδια του «Sold Out». Έτσι, αν αυτό συνεχιστεί, κάθε 15θημερο ο Γιώργος Παπαδάκης θα πρέπει να κάνει… τριπλο-βάρδια για να τα προλάβει όλα! Δύσκολοι καιροί, ακόμα και για… πατριάρχες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε