Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έχασε αρκετά η Μενεγάκη χωρίς τη βοήθεια της Κορομηλά

Έχασε αρκετά η Μενεγάκη χωρίς τη βοήθεια της Κορομηλά

Η Ελένη θέλει επειγόντως τη Ρούλα στην εκπομπή της

Είναι ολοφάνερο ότι η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά βοήθησε πολύ το «Greek Idol» να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασής του. Μόνο που δεν ωφελήθηκε μόνο το talent show αλλά και άλλες εκπομπές του ALPHA. Ανάμεσά τους και η εκπομπή «Καφές με την Ελένη» αφού προχθές, Τρίτη, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβάλλοντας αρκετά αποσπάσματα από το «Greek Idol» βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους Καραμέρο-Χαριτάτο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, σημειώνοντας 20,1% ενώ το δίδυμο του ΑΝΤ1 έκανε 20,3%. 

Ιδιαίτερα όμως, στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη ωφελήθηκε ακόμα περισσότερο από την επιστροφή της Κορομηλά αφού σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 33% και το δίδυμο του ΑΝΤ1 μόνο 15,4%. 

Χθες όμως, Τετάρτη που ο «Καφές με την Ελένη» δεν πρόβαλλε τόσο υλικό από την επιστροφή της Κορομηλά, η εκπομπή έπεσε αρκετά και μάλιστα απειλήθηκε από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 20,3%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 16%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 15,8%

Αρκετές μονάδες όμως έπεσε χθες ο «Καφές με την Ελένη» και στο νεανικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 25,2%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 13,2%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 11,7%

Είναι λοιπόν λογικό η Μενεγάκη να θέλει η Ρούλα να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στο live του Greek Idol και να παρευρεθεί στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη» όσο πιο σύντομα γίνεται. Άλλωστε το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει συνηθίσει την εικόνα της Μενεγάκη σε κερκίδα θεατών talent show. Οπότε, το επόμενο βήμα είναι από την Ρούλα να καθίσει σύντομα στον καναπέ της Ελένης, όπως επιβάλλει το… πρωτόκολλο μιας αρεστούς (!?!) συνεργασίας!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε