Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ευγενία Μανωλίδου: «Θα κάνω πλαστική επέμβαση»

Η παρουσιάστρια δηλώνει κοκέτα και πολύ ζηλιάρα

Μετά από ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές η Ευγενία Μανωλίδου επέστρεψε στην Αθήνα αφού, όπως σας αποκαλύψαμε με σχετικό άρθρο στο Newsit, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «Master Chef».

Μάλιστα, όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «SHAPE» η παρουσιάστρια «είμαι σίγουρη ότι το “Master Chef” θα σκίσει. Έχουμε δουλέψει τόσο πολύ και με πολλή όρεξη και η ποιότητα φαίνεται στο αποτέλεσμα. Σίγουρα ο κόσμος θα το εκτιμήσει».

Ωστόσο πέρα από τις ελπίδες που δικαίως οφείλει να έχει ως παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής, η Ευγενία Μανωλίδου στην ίδια συνέντευξη δεν διστάζει να απαντήσει με ειλικρίνεια στην ερώτηση της δημοσιογράφου Αναστασίας Μοίρα για το αν έχει σκεφτεί να κάνει επέμβαση αισθητικής, λέγοντας πως «ναι, αν και φοβάμαι λίγο, νομίζω ότι θα τολμήσω να κάνω κάτι στο πρόσωπό μου. Σε καμία περίπτωση κάτι ακραίο. Δε θέλω να φαίνομαι 15 χρόνια νεότερη, αλλά 5-6 γιατί όχι; Όταν προκύψει η ανάγκη μιας τονωτικής ένεσης φρεσκάδας θα το κάνω».

Επίσης, η Ευγενία Μανωλίδου μιλώντας και για την κριτική που έχει δεχτεί λέει ότι «κάποιοι επιλέγουν να εντοπίζουν μόνο αυτά που τους ενοχλούν επάνω μου. Δηλαδή, δεν μπορώ να  πιστέψω ότι είμαι μόνο κακιά, μόνο ματαιόδοξη, μόνο ψώνιο. Ίσως να είμαι όλα αυτά αλλά όχι μόνο αυτά». Ωστόσο παραδέχεται πως «είμαι κοκέτα ακόμα και στο σπίτι! Δεν μένω ποτέ με τις πιτζάμες, προτιμάω τα φορέματα, κάνω μάσκες». Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, με την πρωτότυπη επίσης φωτογράφηση για το περιοδικό, δηλώνει ακόμα πως «ναι, είμαι πολύ ζηλιάρα και ο Άδωνις είναι πολύ ζηλιάρης» ενώ αναφερόμενη στα ελαττώματά της ομολογεί πως έχει πολλά και το μεγαλύτερο είναι ότι «συνέχεια προσπαθώ να επιβάλλω τη γνώμη μου, στο σπίτι. Είμαι επίμονη σε αυτό».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε