Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Φερεντίνος και Μπουλέ εναντίον Λιάγκα και Σκορδά

Σε πυρετώδεις συσκέψεις βρίσκονται αυτές τις μέρες τα στελέχη όλων των καναλιών προσπαθώντας να δουν τι πρόγραμμα θα βγάλουν. Η μετακόμιση μάλιστα της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε πρόσθετη αναστάτωση στα υπόλοιπα κανάλια.

Ωστόσο, ακόμα και χωρίς την «ωραία Ελένη» στην πρωινή ζώνη η μάχη συνεχίζεται! Το αν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα παραμένουν για ακόμα μία ώρα στον αέρα, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές τους στις 2 το μεσημέρι, θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως το MEGA είναι να δουν τι θα κάνουν οι «απέναντι», ποιοι θα είναι δηλαδή οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 και κυρίως μέχρι τι ώρα θα διαρκεί η εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit εκτός από το Γιώργο Παπαδάκη, στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος έχοντας δίπλα του τη Νάντια Μπουλέ. Η νεαρή παρουσιάστρια άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα στελέχη του καναλιού με τις επιδόσεις της στην καλοκαιρινή εκπομπή και όπως φαίνεται, θα πάρει το πράσινο φως για να ξεχειμωνιάσει στο πλατό της καινούργιας εκπομπής. Οι τελικές αποφάσεις (και με το Χρήστο Φερεντίνο) θα οριστικοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες αλλά όλοι φαίνεται να έχουν συμφωνήσει και να ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέερειες. Μάλιστα, στην ίδια παρέα, επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού είναι, όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από μέρες, να βρίσκεται και η Σίσσι Χρηστίδου αλλά και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Αν λοιπόν… δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή (γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ποτέ δεν ξέρεις!!!) στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 μετά το ενημερωτικό κομμάτι που θα καλύπτει ο Γιώργος Παπαδάκης, τη σκυτάλη με πιο entertainment θεματολογία θα παραλαμβάνει ο Χρήστος Φερεντίνος και η Νάντια Μπουλέ προσπαθώντας να κερδίσουν στη μάχη της τηλεθέασης τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Και χωρίς την Ελένη Μενεγάκη να τους παίρνει νούμερα, η μάχη προβλέπεται πολύ σκληρή!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε