Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φέρνουν τη «Ρίτα» πίσω εξαιτίας του «Σπιτιού»

Φέρνουν τη «Ρίτα» πίσω εξαιτίας του «Σπιτιού»

Γύρω στα μέσα Μαρτίου προγραμματίζει το MEGA να βγάλει στον αέρα το δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς «Πίσω στο σπίτι».

Μάλιστα, μετά τις καθυστερήσεις που υπήρξαν λόγω των προβλημάτων που σας είχα αναφέρει σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, τα γυρίσματα προχωρούν με εντατικό ρυθμό για να είναι όλα εντάξει και να βγει η σειρά της Ρένας Ρίγγα στον αέρα.

Έτσι λοιπόν οι μηχανές έχουν φουλάρει και δουλεύουν συνεχώς, αλλά, όπως είναι λογικό, κανείς δεν παραπονιέται και γιατί γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν, αφού οι εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας μετριούνται στα δάχτυλα τους ενός χεριού, αλλά και γιατί όλοι οι συντελεστές θέλουν να πραγματοποιηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Χριστοδούλου, που μπαίνει στο δεύτερο αυτό κύκλο της σειράς, αναγκάζεται να… επιστρέψει στην Αθήνα. Τον τελευταίο μήνα, ο καταξιωμένος ηθοποιός, μαζί με την Άννα Μενενάκου, που επίσης παίζει στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». Η παράσταση έχει ανέβει από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής, σε συνεργασία με την «Εταιρεία Θεάτρου Ασύμβατο» του Γιώργου Χριστοδούλου και εκτός από την Κομοτηνή, περιοδεύει σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Λόγω όμως, των καθημερινών γυρισμάτων της σειράς, Χριστοδούλου και Μενενάκου, αναγκάζονται να σταματήσουν την περιοδεία και να φέρνουν τη «Ρίτα» τους και να την… εκπαιδεύσουν στην Αθήνα.

Το έργο λοιπόν «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» ανεβαίνει στις 8 Μαρτίου στο θέατρο «Άλμα» για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων και είναι ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες της «Ρίτας» να αλλάξει τη ζωή της. Όσο για τις περιπέτειες των ηρώων της τηλεοπτικής σειράς, όπως πληροφορήθηκα, θα συμβούν πολλά απρόοπτα! Περισσότερα όμως, σύντομα στη συχνότητα του MEGA, μέσα στον επόμενο μήνα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε