Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φήμες (;) ότι πουλήθηκε ο ALPHA

Φήμες (;) ότι πουλήθηκε ο ALPHA

Ποιά είναι τα σενάρια για το μέλλον του καναλιού της Κάντζας.

Φούντωσαν ξανά τα σενάρια για πώληση του ALPHA. Αλλά όπως λέει κι η λαϊκή ρήση «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Και μάλιστα κάποιες πηγές αναφέρουν ότι εδώ δεν υπάρχει καπνός αλλά… υπογραφές!

Τα αρχικά σενάρια που είχαν ακουστεί λίγο πριν το τέλος του 2009 έλεγαν ότι ο ALPHA είχε μπει σε επίπεδο συνομιλιών με επιχειρηματία που ενδιαφερόταν να αγοράσει το κανάλι της Κάντζας. Μάλιστα εκείνες τις μέρες και λόγω της έντονης φημολογίας η διοίκηση του ALPHA είχε κυκλοφορήσει επίσημη ανακοίνωση διαψεύδοντας τα σενάρια πώλησης. Οι φήμες όμως επέμεναν. Κόπασαν για λίγους μήνες αλλά την προηγούμενη βδομάδα ξαναφούντωσαν. Κι η αλήθεια είναι ότι αυτοί που επέμεναν, επιβεβαιώνονται γιατί  από τότε μας έλεγαν «περίμενε να τελειώσει η σεζόν»! 

Την προηγούμενη λοιπόν βδομάδα οι «καλά γνωρίζοντες» μας είπαν ότι τις επόμενες μέρες πέφτουν οι τελικές υπογραφές και οι περισσότερες μετοχές του ALPHA πρόκειται να περάσουν σε κύπριο επιχειρηματία, του οποίου το όνομα γνωρίζουμε αλλά δεν το μεταφέρουμε μέχρι -αν ισχύει- να το ανακοινώσει ο ίδιος!

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει ομάδα στελεχών που σε συνεργασία με την τωρινή διοίκηση του ALPHA –που θα παραμείνει στο κανάλι της Κάντζας ακόμα έναν χρόνο- θα συναντηθούν την επόμενη βδομάδα για να σχεδιάσουν το πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη σεζόν.
Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι τα καινούργια στελέχη που πρόκειται να αναλάβουν στο κανάλι της Κάντζας δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά πρόσωπα πολύ γνωστά στο χώρο των ΜΜΕ και με επιτυχημένη πορεία σε αυτά. 

Μάλιστα σε ιδιωτικό γλέντι στα νότια προάστια μεταξύ αυτών των στελεχών και ορισμένων φίλων έπιναν κρασί «στην υγεία του νέου αφεντικού», οπότε αναμένεται να δούμε αν τον Ιούλιο ανοίξουν και σαμπάνιες για να καλωσορίσουν τον κυπριακής καταγωγής επιχειρηματία στο κανάλι της Κάντζας.

Το αν τελικά αυτό είναι μία «έγκυρη πληροφορία» και όντως ο ALPHA αλλάζει χέρια θα διαπιστωθεί μέσα στις επόμενες βδομάδες, καθότι οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι οι τελικές υπογραφές θα πέσουν μέσα στην επόμενη βδομάδα αφού από το Δεκέμβριο του 2009 που υπήρξαν τα πρώτα συμβόλαια (προσύμφωνα), έγιναν οι τελικές αλλαγές –επί των οικονομικών κυρίως- κι όλα πια είναι αποφασισμένα και τελειωμένα. 

Κοντός ψαλμός λοιπόν αφού μέσα στον Ιούλιο θα διαπιστώσουμε αν οι «πηγές» συνεχίζουν να είναι και «έγκυρες»…! 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε