Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Φινάλε για την “Πολυκατοικία”

Η επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA “Πολυκατοικία” ρίχνει οριστικά αυλαία.

Οι ένοικοι της αναγκάζονται να εγκαταλείψουν αυτό που τους ένωνε για τρία χρόνια και 132 επεισόδια…την Πολυκατοικία.

“Ήταν μια φορά ένα τέλος και μια αρχή…” έτσι θα ξεκινήσει το στόρι του τελευταίου επεισοδίου. Δίπλα στην Πολυκατοικία γίνονται εκσκαφές για ένα γκαράζ, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ρωγμές στους τοίχους του κτηρίου.

Έτσι , οι πρωταγωνιστές της θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους την Παρασκευή 27 Μαΐου, οπότε και θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι δημιουργοί για το φινάλε της σειράς, θα είναι ένας γάμος και μία εγκυμοσύνη,, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν για να μας αποχαιρετήσουν ο Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης), η Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη) και η Έλενα Ασημακοπούλου (Αλίκη).

Γιατί μπορεί να πέφτουν οι τίτλοι τέλους αλλά οι γείτονες δεν θα παραδώσουν τα σπίτια τους έτσι αμαχητί… Στη θέαση λοιπόν των ρωγμών φωνάζουν έναν μηχανικό και όταν εκείνος τους λέει ότι πρέπει να εγκαταλείψουν την Πολυκατοικία, τον φυλακίζουν στη σοφίτα. Ακόμα κι όταν η Πολυκατοικία αρχίζει να γέρνει, οι γείτονες αρνούνται να την εγκαταλείψουν, με αποτέλεσμα να γίνουν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Έτσι ενημερώνεται ο Μανώλης στο χωριό, η αδελφή της Βασιλικής, η Μαίρη, ακόμα και η Αλίκη στην Αμερική.

Περισσότερα στο Zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε