Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φινάλε και… αναμονή αποφάσεων για το «Αμάρτημα της μητρός μου»

Φινάλε και… αναμονή αποφάσεων για το «Αμάρτημα της μητρός μου»

Με πολλές guest εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών ρίχνει τίτλους τέλους απόψε στις 11 το βράδυ, το «Αμάρτημα της μητρός μου».

Η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Φώτης Σπύρου, ο Κώστας Ευριπιώτης, ο Γιώργος Λιάπης, ο Γιάννης Μυλωνάς, ο Δημήτρης Μάνεσης αλλά και ο ίδιος ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1, Αλέξανδρος Ρήγας, παίζουν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς που είναι και το τελευταίο της σεζόν.

Το «Αμάρτημα» θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πόσα επεισόδια θα προβληθούν στον επόμενο κύκλο!
Μέσα στο μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση στελεχών του σταθμού με το δημιουργό της σειράς Αλέξανδρο Ρήγα για το αν την επόμενη σεζόν θα προβληθούν μόνο πέντε ακόμα επεισόδια, όπως έχει ήδη εγκριθεί, ή η σειρά θα πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή περισσότερων επεισοδίων.

Τι θα γίνει όμως σε αυτό, το τελευταίο για τη σεζόν επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 11 το βράδυ;

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν για το «παράνομο» ζευγάρι. Ο Στέφανος και η Κάτια βρίσκονται στο χωριό και περνούν μέσα από 40 κύματα και αμέτρητες δύσκολες καταστάσεις για να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό από την Αντιγόνη. Ο Μανώλης που τους έπιασε στα πράσα, παίρνει το μέρος τους και τους βοηθάει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στέφανος και Κάτια αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Αθήνα. Μαζί θα τους όμως πηγαίνει και η Αντιγόνη, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Ο Απόστολος με την Έλενα, ζουν ανέμελοι τον έρωτά τους, ο Νίκος ζηλεύει σαν τρελός τις φωτογραφίσεις της Τζόρτζια και ο «Νούλης», (βοηθός πιστολάκι-Στέφανος) καλείται να αποδείξει πως εργάζεται στο κομμωτήριο της Ματούλας!


Η εμφάνιση όμως, της Έλενας, της κόρης της Κάτιας στο κομμωτήριο θα φέρει όλους σε αμηχανία προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί ο πάμπλουτος επιχειρηματίας έχει καταλήξει… υπάλληλος κομμωτηρίου!
Κι εκεί θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της σειράς, αφήνοντας τους τηλεθεατές σε αναμονή για την επόμενη σεζόν αλλά και τους συντελεστές του «Αμαρτήματος» για τις τελικές αποφάσεις των υπευθύνων του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε