Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Free Σάσα Σταμάτη! Αναβολή στη δίκη της έως αύριο

Free Σάσα Σταμάτη! Αναβολή στη δίκη της έως αύριο

Μπορεί η Σάσα Σταμάτη να βρέθηκε για λίγο στο κρατητήριο, αλλά πλέον είναι… ελεύθερη. Η δίκη της, πάντως, για εξύβριση κατά αστυνομικού πήρε αναβολή για αύριο Παρασκευή (15.09.2016).

Η γνωστή δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά την κράτησή της το μεσημέρι της Τετάρτης (14.09.2016) ύστερα από φραστικό επεισόδιο με ειδικό φρουρό στον Πειραιά. Η Σάσα Σταμάτη επιχείρησε να διπλοπαρκάρει το αυτοκίνητό της επί της Ηρώων Πολυτεχνείου μπροστά από το αστυνομικό τμήμα και όταν ένας ειδικός φρουρός της είπε πως απαγορεύεται, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο.

Η Σάσα Σταμάτη συνελήφθη, κρατήθηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης (15.09.2016) οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί. «Καλό είναι αυτές οι υποθέσεις να λύνονται εξωδικαστικά» είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στις δυο πλευρές και τελικά έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς Σταμάτη για αναβολή. Έτσι, η δίκη θα γίνει στις 14:00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (16.09.2016).

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο, η γνωστή δημοσιογράφος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και επιφυλάχθηκε μέχρι να τελειώσει το όλο θέμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε