Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γέλιο, βασιλικές εξομολογήσεις και τα… μελλούμενα της Ελλάδας!

Τα έχει όλα, ή μάλλον όλους και τους ανακρίνει για τα πάντα. Αυτά τα «Βράδια» θα τα μάθουμε όλα και θα γελάσουμε πολύ!

Η αρχή θα γίνει σήμερα το «Βράδυ» στην εκπομπή του ΑΝΤ1 που ο Πέτρος Κωστόπουλος φιλοξενεί αρχικά το Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει πόσο αρέσει στις γυναίκες αλλά και πόσο λαϊκός αισθάνεται ενώ δηλώνει ότι νιώθει δικαιωμένος από την εγκωμιαστική κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου. Επίθεση… γέλιου όμως, κάνουν στο Σεφερλή η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που παρουσιάζουν την καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 «Laugh Attack» που μεταξύ άλλων περιέχει και αποσπάσματα από το «Ταξί» που παρουσίαζε παλαιότερα ο Σεφερλής.

Καλεσμένη στο σημερινό «Βράδυ» είναι και η Κλέλια Ρένεση, η οποία μας αποκαλύπτει πόσο sexy νιώθει. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Με λένε Βαγγέλη» του MEGA εξηγεί πώς βρέθηκε λίγο πριν τα 18 της να ζει μόνη στη Νάπολη και πως αφετηρία της σε αυτό το ταξίδι ήταν το όνειρο να γίνει γιατρός. Έτσι ο Πέτρος Κωστόπουλος «τσεκάρει» τις γνώσεις της Κλέλιας στην ιατρική και την «αφήνει… κόκαλο»!

Στο αυριανό «Βράδυ» καλεσμένος της εκπομπής είναι και ένας από αυτούς που τις τελευταίες μέρες έχουν βάλει… φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης. Δεν προέρχεται όμως από κάποια εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά από το αντίπαλο κανάλι, το MEGA και δη από τους «Βασιλιάδες» που κάνουν βασιλικές τηλεθεάσεις. Ο Πέτρος Κωστόπουλος λοιπόν φιλοξενεί τον Κώστα Κόκλα, τον πρωταγωνιστή της καινούργιας καθημερινής σειράς του MEGA που μιλάει για τη γυναίκα που είναι αδερφή του Σπύρου Σούλη αλλά και τη σχέση που έχει με το γνωστό αρχιτέκτονα και παρουσιαστή. Ο δημοφιλής ηθοποιός θυμάται τα παιδικά του χρόνια στη Ζάκυνθο, τι είναι τα Μαντολινάτα και γιατί «Λαλούν τα’ αηδόνια»! Μάλιστα, μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο παρουσιάζουν τις περιοχές που είναι ιδανικές για τη… σύλληψη του κάθε φύλου!

Εκτός όμως από τη… βασιλική παρουσίαση του «Βασιλιά» Κώστα Κόκλα, στο αυριανό «Βράδυ» καλεσμένη είναι και η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος λέει τι λένε τα άστρα, σε πόσα χρόνια πιστεύει πως θα ανακάμψει η Ελλάδα και ποιος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας. Η Λίτσα Πατέρα όμως, εκτός από τα άστρα μιλά και μάλιστα βαθμολογεί τα τηλεοπτικά αστέρια της πρωινής ζώνης, που έχουν συνεργαστεί μαζί της.

Περισσότερα όμως, στο σημερινό και αυριανό «Βράδυ», στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε