Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιατί… δεν λιποθύμησε η Ελεονώρα Μελέτη;

Γιατί… δεν λιποθύμησε η Ελεονώρα Μελέτη;

Το ματιάσαμε και χάλασε η έκπληξη! Αλλά δεν θα του περάσει και θα γίνει.

Τι εννοούμε; Χθες, σε άρθρο με τίτλο «Γιατί θα… λιποθυμήσει η Ελεονώρα Μελέτη;», αναφέραμε μεταξύ άλλων ότι λόγω των γενεθλίων της παρουσιάστριας, οι συνεργάτες της θα της έκαναν κάποια έκπληξη που θα την έκανε να… λιποθυμήσει. Τελικά όμως, το… μαναφούκι δεν μπόρεσε να γίνει λόγω τεχνικού προβλήματος. Σήμερα όμως, πήραν τα μέτρα τους και η λιποθυμία… έρχεται.

Τι θα γίνει δηλαδή; Μετά τη χθεσινή «ατυχία», προέβλεψαν και έτσι, αυτό που σκοπεύουν να κάνουν στην Ελεονώρα, αν δεν γίνει live, υπάρχει back up με μαγνητοσκοπημένο υλικό. Άντε, να δούμε λοιπόν, πώς θ αντιδράσει η παρουσιάστρια στην έκπληξη αυτή και αν πραγματικά θα… λιποθυμήσει.

Επίσης, στο χθεσινό κείμενο, αναφέραμε μεταξύ άλλων ότι στη «Μεσημεριανή μελέτη» θα έδειχναν την… εισβολή που έκαναν σε ένα σπίτι το οποίο τους τελευταίους μήνες έχει συζητηθεί πολύ. Οι κάμερες της «Μελέτης» έχουν τραβήξει κάθε γωνιά του, όπου οι πρώην ιδιοκτήτες του μπορεί τώρα να βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, αλλά είχαν μία μακρόχρονη σχέση και τότε μιλούσαμε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Τελικά όμως, στην πρεμιέρα δεν πρόλαβαν να προβάλλουν το θέμα και το κράτησαν για σήμερα. Ωστόσο, επειδή δεν είμαστε σίγουροι αν θα προλάβουν να το προβάλουν σήμερα ή θα φάει νέα αναβολή, δεν προδίδουμε ποιο σπίτι, ποιανού πρώην ζευγαριού είναι.

Αυτό όμως, που θα προδώσουμε είναι ότι στην εκπομπή θα βγει ένα άλλο –επαγγελματικά- ζευγάρι. Ο λόγος για το Βαγγέλη Περρή και την Έλενα Παπαβασιλείου που θα βγουν στη «Μεσημεριανή μελέτη» και θα μιλήσουν, εκτός από τη συνεργασία τους στο «Δρόμο FM» όπου κάνουν μαζί ραδιοφωνική εκπομπή, αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τηλεοπτικά και η Έλενα θα είναι στο «Όλα 13» μαζί με το Θέμο Αναστασιάδη και το Βαγγέλη Περρή. Βέβαια έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πουν η Μελέτη με τον Περρή και για την κόντρα που είχαν. Όοοοοχι, από αυτή τη συνάντηση δεν προβλέπονται… λιποθυμίες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε