Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιατί έχει σημάνει συναγερμός στο MEGA;

Σε αναστάτωση βρίσκονται από το πρωί στο κανάλι της Μεσογείων.Ο λόγος; Η «ναυαρχίδα» του ενημερωτικού τομέα τους, δηλαδή το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους το σαββατοκύριακο, πλήττεται συνεχώς από το αντίπαλο δελτίο του ΑΝΤ1.

Το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ο Νίκος Στραβελάκης συνεχίζει να σημειώνει χαμηλές πτήσεις με αποτέλεσμα από νωρίς το πρωί που έφτασε στη Μεσογείων το ραβασάκι της Nielsen με τις τηλεθεάσεις, να έχει σημάνει συναγερμός στο MEGA.Αναλυτικά, το Σάββατο το δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη σημείωσε μέσο όρο 27,5 στο γενικό σύνολο και 22,5 στο δυναμικό κοινό ενώ ο Νίκος Στραβελάκης έκανε 27,1 και 18,6 αντίστοιχα.

Αλλά και χθες, Κυριακή, το δελτίο του ΑΝΤ1 προηγήθηκε σημειώνοντας 26,4 στο γενικό σύνολο και 25,3 ενώ το δελτίο του MEGA έφτασε στο 26,1 και 18,2. Και ναι μεν οι διαφορές στο γενικό σύνολο είναι μικρές αλλά στο δυναμικό κοινό το δελτίο του σταθμού της Μεσογείων μένει πολύ πίσω από αυτό του σταθμού του Αμαρουσίου.

Οι συνεχείς ήττες της «ναυαρχίδας» τους, έχει προκαλέσει ανησυχία στα στελέχη του ενημερωτικού τομέα του MEGA που αναζητούν λύσεις για να προσελκύσουν ξανά τους αποχωρήσαντες τηλεθεατές.

Ωστόσο, διάφορα… εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο κανάλι, τους κάνουν να καθυστερούν τις όποιες αλλαγές θέλουν να κάνουν.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων καθώς έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές και ποιες θα είναι αυτές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε