Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιατί η Κατερίνα Στικούδη δεν θα είναι… μες στην καλή χαρά;

Γιατί η Κατερίνα Στικούδη δεν θα είναι… μες στην καλή χαρά;

Πάει… το χάσαμε το κορμί, πατριώτη! Κι όταν λέμε «κορμί» κυριολεκτούμε αφού αναφερόμαστε στην Κατερίνα Στικούδη, η οποία όπως φαίνεται δεν θα μας δώσει τη χαρά να την βλέπουμε on air κάθε σαββατοκύριακο.

Όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτα από το Newsit, η παρουσιάστρια είχε συναντηθεί με στελέχη του Alpha και συζήτησε μαζί τους για να βρεθεί στον καναπέ της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα και οι δύο πλευρές ήθελαν τη συνεργασία, αλλά τελικά η Στικούδη ήταν αυτή που τη «χαλάει» λόγω «επαγγελματικής ευσυνειδησίας».

Ο λόγος είναι ότι θα συνεχίσει και το χειμώνα τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με το Νίκο Οικονομόπουλο και θεωρεί πως δεν θα μπορεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της στην εκπομπή του ALPHA, αφού θα ξενυχτά. Αν και ακόμα δεν έχει δοθεί η οριστική απάντηση, τελικά όμως, όπως όλα δείχνουν, η Κατερίνα Στικούδη δεν θα είναι «Μες στην καλή χαρά».

Για το λόγο αυτό και οι υπεύθυνοι του ALPHA έκαναν και δοκιμαστικό με άλλους παρουσιαστές και αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις. Έτσι, την Κατερίνα Στικούδη θα την δούμε στο «Μες στην καλή χαρά», αλλά, όπως όλα δείχνουν, μόνο ως καλεσμένη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε