Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιατί ο ALPHA έβαλε στο ψυγείο το «Clueless Genius»!

Τι συνδέει τον Λαζόπουλο με τους «Άσχετους φωστήρες».

Προβλήματα αντιμετωπίζουν στον ALPHA με την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζουν τους «Clueless Genius». Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι της Κάντζας ποντάρει πολύ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κι ως εκ τούτου προσέχουν την παραμικρή λεπτομέρεια.

Τα σκηνικά είναι σχεδόν έτοιμα, η ομάδα εργάζεται πάνω στις ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντά το τετραμελές comedy πάνελ αλλά όλα έχουν σκαλώσει στο ποιος τελικά θα το παρουσιάσει. Από δοκιμαστικά για την παρουσίαση πέρασαν οι Ρένος Χαραλαμπίδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Σπύρος Λάμπρου και Μπέττυ Μαγγίρα. Αν κι όλοι ήταν καλοί τα στελέχη του ALPHA ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το ποιος θα είναι ο «νικητής» αν και επικρατέστερος θεωρείται ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ακόμα όμως δεν μπορούν να κλείσουν ούτε το comedy πάνελ της εκπομπής αν δεν αποφασιστεί ποιος θα είναι ο παρουσιαστής αφού πρέπει να «παντρέψουν» τα πρόσωπα μεταξύ τους.
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το τριμελές μόνιμο comedy πάνελ που θα πρέπει να πετά και τις έξυπνες χιουμοριστικές ατάκες θα αποτελείται από την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Γιώργο Χατζηπαύλου και τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο.

Για την Κατερίνα Ζαρίφη δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τίποτα αφού είναι γνωστό ποια είναι, τι έχει κάνει τηλεοπτικά και με ποιους καθώς και ότι διαθέτει έξυπνο χιούμορ και σπαρταριστές ατάκες.
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου εκτός από τα τηλεοπτικά «Σκερτσάκια» και «Σφηνάκια» έχει λιώσει τα παπούτσια του σε πάρα πολλές ώρες stand up comedy και θεωρείται από τους καλύτερους του συγκεκριμένου είδους. Επίσης είναι η φωνή, αυτός δηλαδή που κάνει το σπικάζ, στο «Κάτι ψήνεται» του ALPHA.

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, έχει κάνει πολλά διαφημιστικά, υπήρξε από τους βασικούς πρωταγωνιστές του stand up comedy της Λουκίας Ρικάκη ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στην ομάδα του Λάκη Λαζόπουλο στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του. Τυχαίο; Δεν νομίζω…!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι τρεις τους έχουν κλείσει να είναι οι «Άσχετοι φωστήρες» αλλά δεν έχουν υπογράψει μέχρι να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο παρουσιαστής. Σε κάθε επεισόδιο πάντως θα υπάρχει κι ένας καλεσμένος κι έτσι οι «Clueless Genius» θα γίνονται τέσσερις.

Τις επόμενες πάντως βδομάδες κι εφόσον διευκρινιστούν και κάποιες λεπτομέρειες με έναν άλλο υποψήφιο για την παρουσίαση (όοοοχι, δεν λέμε όνομα!) θα ανακοινωθεί επίσημα και ο παρουσιαστής αλλά και το comedy πάνελ. Έτσι τα στελέχη του ALPHA θα βγάλουν από το «ψυγείο» τους «Φωστήρες» τους ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να φέρουν… φωτεινές τηλεθεάσεις στο κανάλι της Κάντζας!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε