Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιατί ο Λαζόπουλος δεν θα κάνει εκπομπή την Τρίτη

Πότε θα είναι το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ»

Στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της προηγούμενης Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές του ξανά για την μεθεπόμενη Τρίτη στις 29 του μήνα.

Ο Λάκης είχε… προνοήσει ότι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών θα είναι στραμμένο προς Νότια Αφρική που την ερχόμενη Τρίτη 22 Ιουνίου θα είναι ο αγώνας για τους 16 και είπε να… αποφύγει τη σύγκριση τηλεθεάσεων! Ιδιαίτερα μάλιστα μετά το ευχάριστο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Νιγηρία, την Τρίτη η εθνική μας δίνει σημαντικό αγώνα με την Αργεντινή. 

Οπότε είναι λογικό ο Λάκης να αποφύγει τη μάχη με την εθνική μας και να προτιμήσει να κατεβάσει προσωρινά τα ρολά. Ωστόσο, την πινακίδα «ραντεβού τον Σεπτέμβρη» θα την κρεμάσει την Τετάρτη 30 Ιουνίου όπου και θα μεταδοθεί το τελευταίο για αυτή τη σεζόν «Αλ τσαντίρι νιουζ». 

Και μην ξεχνάμε ότι τη συγκεκριμένη μέρα οι ποδοσφαιριστές στη Νότα Αφρική θα ξεκουράζονται, οπότε οι τηλεθεατές θα μπορούν ανενόχλητοι –και χωρίς οικογενειακούς καβγάδες- να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν όλοι μαζί το Λαζόπουλο που θα απονείμει τα φετινά βραβεία «Παπαρίων» του.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε