Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιατί πάει ταξίδι ο Χρήστος Φερεντίνος;

Αυτή τη σεζόν αποφάσισε να γίνει πρωινός και να παρουσιάσει καθημερινά το «Πρωινό ΑΝΤ1». Ο λόγος για το Χρήστο Φερεντίνο που μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες τους δίνουν καθημερινά σκληρή μάχη στην πρωινή ζώνη

Από την επόμενη βδομάδα όμως, ο Φερεντίνος θα δίνει μάχη και στη βραδινή ζώνη, καθώς το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Μάλιστα σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, είχαμε αναφερθεί στο σκληρό καθημερινό πρόγραμμα που είχε ο παρουσιαστής την προηγούμενη βδομάδα προκειμένου να τα προλάβει όλα.

Καθημερινά λοιπόν μετά το «Πρωινό ΑΝΤ1» πήγαινε για γύρισμα στο «Ελλάδα», ενώ το απόγευμα έφευγε για να πάει να παρουσιάσει τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ και αμέσως μετά επέστρεφε για το γύρισμα του talent show το οποίο τέλειωνε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο, δεν παραπονέθηκε καθόλου. Μην νομίζετε όμως, ότι το σκληρό πρόγραμμα των γυρισμάτων τελείωσε. Τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να κάνει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τη Δευτέρα, μόλις τελειώσει από το «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Φερεντίνος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει γύρισμα και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα, ώστε να είναι στην πρωινή εκπομπή την Τρίτη το πρωί.

Αμέσως μετά, την Τρίτη το μεσημέρι, θα φύγει ξανά για Θεσσαλονίκη όπου θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του «Ελλάδα» στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, επειδή το γύρισμα της Τρίτης θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη, νωρίς το πρωί.

Μπορεί λοιπόν ο παρουσιαστής να κάνει… ταξιδάκια αλλά δεν θα είναι αναψυχής καθώς θα ρίξει πολύ σκληρή δουλειά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε