Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιατί… τρέμει η Τρέμη;

Γιατί… τρέμει η Τρέμη;

Είναι εδώ και χρόνια η κεντρική παρουσιάστρια του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η Όλγα Τρέμη έχει δικαιολογημένα κάθε λόγο να ανησυχεί. Ο λόγος; Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρουσιάζει πτώση στα νούμερα τηλεθέασης και χάνει έδαφος έναντι αυτό του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Λογικό λοιπόν η Τρέμη να… τρέμει νιώθοντας τη Μαρία Χούκλη να την απειλεί.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι τον Ιανουάριο του 2012 το δελτίο του MEGA παρακολούθησαν 71.000 λιγότεροι τηλεθεατές σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή το Δεκέμβριο του 2011, ενώ αντίθετα το δελτίο του ANT1 κέρδισε 107.000 περισσότερους τηλεθεατές μέσα σε έναν μήνα.

Όσον αφορά δε τις τηλεθεάσεις, να αναφέρουμε ότι τον Ιανουάριο το καθημερινό δελτίο με την Τρέμη σημείωσε 27,2 στο γενικό σύνολο ενώ το Δεκέμβριο είχε κάνει 30,1 που σημαίνει ότι έπεσε κατά 2,9 μονάδες. Αντίστοιχα το καθημερινό δελτίο με τη Μαρία Χούκλη ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασής του κατά 1,5 μονάδα αφού το Δεκέμβριο είχε κάνει 23,1 και τον Ιανουάριο σημείωσε 24,6.

Στο δε δυναμικό κοινό, το δελτίο του ΑΝΤ1 έρχεται πρώτο στην κατάταξη με 21,1 μέσο όρο έναντι 19,8 του δελτίου του MEGA.

Τα στοιχεία αυτά λοιπόν όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο κανάλι της Μεσογείων που παρατηρούν τη ναυαρχίδα του ενημερωτικού τους τομέα, δηλαδή το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, να πλήττεται από το αντίπαλο κανάλι, αυτό του Αμαρουσίου. Και όπως ακούγεται, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ύφος αλλά και σε πρόσωπα του δελτίου τους προκειμένου να κερδίσει ξανά το χαμένο έδαφος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε