Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γιατί… τρέμει η Τρέμη;

Γιατί… τρέμει η Τρέμη;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.11.2012 | 12:33
Πρώτη δημοσίευση: 02.11.2012 | 12:33

Άσχημα, πολύ άσχημα μπήκε ο μήνας για την Όλγα Τρέμη. Λογικό λοιπόν να έχει σημάνει συναγερμός στον ενημερωτικό τομέα του MEGA καθώς βλέπουν τη «ναυαρχίδα» τους, το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους, να δέχεται μεγάλο χτύπημα.

Χθες λοιπόν, 1η του μήνα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού της Μεσογείων που επί σειρά ετών σημειώνει το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης, έμεινε αρκετά πίσω από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα η Μαρία Χούκλη σημείωσε 24,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,4 στο δυναμικό κοινό, ενώ η Όλγα Τρέμη 22,1 και 13,8 αντίστοιχα. Χαρακτηριστικό όμως, είναι ότι και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ πλησίασε απειλητικά αυτό του MEGA στο γενικό σύνολο, αφού το δελτίο της Κάντζας έκανε 20,4 ενώ το ξεπέρασε στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 20,2 μέσο όρο. Στο δυναμικό δε κοινό, το δελτίο του MEGA βρέθηκε αρκετά πίσω και από το δελτίο του STAR.
 
Αναλυτικά η κατάταξη στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, είναι η εξής:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μέσος όρος
Γενικό σύνολο
Μέσος όρος Δυναμικό κοινό
ANT1
24,3
24,4
MEGA
22,1
13,8
ALPHA
20,4
20,2
STAR
11,9
18,0

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, με το που κυκλοφόρησαν τα νούμερα τηλεθέασης από τη Nielsen, τα τηλέφωνα μεταξύ των στελεχών του MEGA πήραν φωτιά και κανονίστηκε άμεση συνάντηση για να αντιμετωπίσουν τα καινούργια δεδομένα. Αν και ορισμένοι προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι, εντούτοις είναι φανερή η ανησυχία τους για την ανατροπή αυτή. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, ορισμένοι βρήκαν την ευκαιρία και σε κλειστά γραφεία στη Μεσογείων σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι «έπρεπε να το περιμένουμε», αποδίδοντας ευθύνες στην πολιτική του δελτίου. Ίσως λοιπόν τις επόμενες μέρες δούμε κάποιες… mega-λες αλλαγές στο δελτίο τους, αλλά και γενικότερα στον ενημερωτικό τους τομέα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο