Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιατί… τρέχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Γιατί… τρέχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Καθημερινά βρίσκεται στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Από νωρίς το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται στο πλατό του «Πρωινού mou» στο MEGA, σχολιάζοντας μαζί με τους Μαίρη Συνατσάκη, Τάσο Θεοδώρου και Σάσα Σταμάτη την καθημερινή επικαιρότητα του life style.

Αυτές τις μέρες όμως μετά τη σύσκεψη και την προετοιμασία της επόμενης εκπομπής ο νεαρός παρουσιαστής δεν πηγαίνει για… ύπνο αλλά συνεχίζει το τρέξιμο!

Ο λόγος είναι γιατί ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «A minute to win it» που προβλέπεται, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του MEGA να βγει on air στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Βέβαια, έτσι λέγαμε και για το «Master Chef» και τελικά, το ριάλιτι μαγειρικής παρά το ότι έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα (εκτός από τον τελικό των δύο φιναλίστ) θα παραμείνει στα συρτάρια του σταθμού μέχρι την επόμενη σεζόν. Κοινώς, με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, ποτέ δεν ξέρεις!

Σκοπός πάντως του καναλιού της Μεσογείων είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα τη φετινή σεζόν και γι’ αυτό το λόγο και πραγματοποιούν με εντατικό ρυθμό τα γυρίσματα που ξεκίνησαν την προηγούμενη βδομάδα. Η εκπομπή θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα στο prime time και θα γυριστούν δεκαπέντε επεισόδια. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, στις δοκιμασίες που υποβάλλουν τους διαγωνιζόμενους έχει πέσει πολύ γέλιο. Ελπίζουμε ότι το ίδιο θα κάνουν κι οι τηλεθεατές. Αναμένουμε κι ελπίζουμε ότι θα δούμε την εκπομπή σύντομα και ότι οι υπεύθυνοι του MEGA δεν θα την κρατήσουν κι αυτή για next year. Γιατί, αν μη τι άλλο, έχουμε ανάγκη να γελάσουμε έστω και για ένα… minute!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε