Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιώργος Τσαλίκης στο Newsit: «Έχει χάρη που είμαι πιασμένος, αλλιώς θα τον πλάκωνα»!

Γιώργος Τσαλίκης στο Newsit: «Έχει χάρη που είμαι πιασμένος, αλλιώς θα τον πλάκωνα»!

Έξαλλος, αν και τραυματισμένος ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής… πληγώθηκε από το χορό, αλλά περισσότερο… τραυματισμένος νιώθει εξαιτίας της φάρσας που του έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Όχι όμως, γιατί τον έβγαλε εκτός εαυτού, αλλά γιατί… ζήλεψε!

Τι εννοούμε; Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Χθες το βράδυ λοιπόν, ενώ ο Γιώργος απολάμβανε στιγμές οικογενειακής γαλήνης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να του κάνει πλάκα και τον έβγαλε στην εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ρυθμό». Χωρίς να του αποκαλύψει όμως ποιος είναι, του είπε ότι είναι συνεργάτης της Κατερίνας Γκαγκάκη και προσπαθεί να «μαζέψει» τις δηλώσεις που έκανε ο Τσαλίκης εναντίον της Βάνας Μπάρμπα.

Τι κι αν ο Τσαλίκης του έλεγε ότι δεν έκανε ποτέ δηλώσεις εναντίον της Μπάρμπα; Ο Ουγγαρέζος του έλεγε ότι έκανε και πως έπρεπε να τις μαζέψει, ενώ έβαλε τις φωνές στον Τσαλίκη. Όταν όμως, του αποκαλύφθηκε, τότε έγινε του… μπιπ.

«Έτρεμα για μισή ώρα. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό», μου είπε ο Γιώργος Τσαλίκης, γελώντας πια για τη φάρσα που του έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Ήταν πάρα πολύ πετυχημένη φάρσα. Τσίμπησα, έγινα έξαλλος, αλλά στο τέλος τη ζήλεψα», πρόσθεσε ο Γιώργος γελώντας και αποδεικνύοντας ότι παρά το… πάθημα, τη χάρηκε πολύ. Η συνομιλία μας μάλιστα έγινε ενώ βρισκόταν στο φυσιοθεραπευτήριο που έχει στήσει ο ΑΝΤ1 για τους διαγωνιζόμενους του «Dancing with the stars», όπου έκανε θεραπεία για ένα τράβηγμα που υπέστη χθες, κατά τη διάρκεια της πρόβας. «Δεν είναι τίποτα σοβαρό, ένα μικρο-ατύχημα, όλα είναι καλά», μου διευκρίνισε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ μάλιστα, συνεχίζοντας την πλάκα, πρόσθεσε γελώντας πως «έχει χάρη ο Ουγγαρέζος που είμαι πιασμένος, αλλιώς θα τον πλάκωνα»!
Περαστικά λοιπόν στον Γιώργο Τσαλίκη και… προσοχή στο Δημήτρη Ουγγαρέζο για να μην πέσει στο δρόμο του.

Ακούστε την πλάκα που έκανε ο Δημήτρης μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στο Γιώργο και που είναι γεμάτο… μπιπ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε