Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γνωρίστε την Φεριντέ Τσετίν από το "Έρωτας και Τιμωρία"

Γνωρίστε την Φεριντέ Τσετίν από το `Έρωτας και Τιμωρία`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.11.2011 | 21:44
Πρώτη δημοσίευση: 01.11.2011 | 19:33

Πανέμορφη αλλά και ταλαντούχα είναι η Τσιτσέκ της τούρκικης σειράς "Έρωτας και τιμωρία" έναν ρόλο που υποδύεται άψογα η ηθοποιός Φεριντέ Τσετίν.

Από Βούλγαρους γονείς που μετανάστευσαν στην Τουρκία την δεκαετία του '70, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1980 και το 2001 αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο της Πόλης και συγκεκριμένα από το τμήμα Επικοινωνίας Τηλεόρασης και Κινηματογράφου και στην συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά.

Φιλοσοφημένο άτομο, προτιμά να παίζει στο θέατρο και στον κινηματογράφο παρά στην τηλεόραση αν και μετά την επιτυχία της ως Τσιτσέκ στο σήριαλ "Έρωτας και τιμωρία" πολιορκήθηκε -και τελικά ενέδωσε- προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην σειρά "Anneler ile kizlari" στον ρόλο της Γκουλιζάρ. Μιλάει άψογα αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά και σε αντίθεση με άλλες σταρ δεν έχει δώσει τροφή στα διάφορα έντυπα για την προσωπική της ζωή.

Να σημειώσουμε πως μεγάλη της επαγγελματική επιτυχία παραμένει η κινηματογραφική ταινία του 2005 "Iki Genc kiz" (Δύο κορίτσια) που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων γιατί...Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο