Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

H Μενεγάκη «καίει» τον Alpha

Γρηγόρης Μελάς |
H Μενεγάκη «καίει» τον Alpha
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.02.2010 | 15:24
Πρώτη δημοσίευση: 03.02.2010 | 15:24

Ποιοι έχουν γίνει έξαλλοι με το χωρισμό της Ελένης.

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες, μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» για το χωρισμό του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, οι περισσότερες life style –και όχι μόνο- εκπομπές έχουν σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις.

Οι «χαμένες» φαίνεται πως είναι οι εκπομπές του Alpha αφού υπάρχει… απαγορευτικό να μην ασχολούνται με το θέμα. Ο λόγος, όπως πολύ καλά αντιλαμβάνεστε είναι το ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις… σημαίες του καναλιού της Κάντζας αφού η εκπομπή της σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Οπότε, χωρίς βεβαίως να χρειάζεται να το πει η ίδια, οι διοίκηση του καναλιού, έχει δώσει εντολή στις δικές τους εκπομπές life style να μην ακουμπούν το θέμα, για να μην δυσαρεστηθεί η Μενεγάκη.

Αποτέλεσμα όλου αυτού είναι η μεγάλη ήττα των εκπομπών («Κους κους το μεσημέρι», «Πάνω στην ώρα» και «Δέστε τους») έναντι μάλιστα του σκληρού ανταγωνισμού από τις άλλες εκπομπές ιδίου ύφους των άλλων τηλεοπτικών καναλιών που ασχολούνται συνεχώς με το συγκεκριμένο θέμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη μεσημεριανή ζώνη, χθες Τρίτη, η τηλεθέαση είχε ως εξής:

STAR SUPER (STAR) 16,1% (στα νεανικά 19,5%)

ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ (ALTER) 18,5% (στα νεανικά 20,9%)

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (ALPHA) 9,7% (στα νεανικά 10,5%)

Επίσης, προχθές Δευτέρα, οι ίδιες εκπομπές είχαν σημειώσει τις εξής τηλεθεάσεις. 

STAR SUPER (STAR) μέσος όρος: 20% (στα νεανικά 21,4%)

ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ (ALTER) 19,1% (στα νεανικά 18,8%)

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (ALPHA) 10,2% (στα νεανικά 11,8%)

Η δυσαρέσκεια των συγκατοίκων

Το ίδιο πρόβλημα ισχύει και με τις άλλες life style εκπομπές του καναλιού («Πάνω στην Ώρα» και «Δέστε τους») που ενώ σημειώνουν χαμηλές τηλεθεάσεις, χάνουν ακόμα περισσότερο κι όταν μπορούν να σχολιάζουν τα πάντα… εκτός από το «χωρισμό βόμβα».

Η μόνη κερδισμένη των τηλεθεάσεων φαίνεται πως είναι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη αφού χθες έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στην εκπομπή της 25,2% (και στα νεανικά 39,9%) ενώ τη Δευτέρα είχε αντίστοιχα μέσο όρο 39,1% (και στα νεανικά 51,5%)

Είναι λογικό λοιπόν οι… χαμένοι συγκάτοικοι της Μενεγάκη να είναι έντονα δυσαρεστημένοι όταν μπορούν να σχολιάζουν τόσα πρόσωπα αλλά όχι αυτά που «πουλάνε» περισσότερο αυτές τις μέρες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το έντονο παράπονό τους μάλιστα είναι ότι σε ένα κανάλι τόσο «real life» όσο είναι το μοντέλο που έχουν πλασάρει οι διοικούντες του, να μην μπορούν να ασχοληθούν με ένα τόσο… πουληστερό real life θέμα, όπως είναι ο χωρισμός με την… «ανακοίνωση από τα Μελίσσια». Τελικά, το αληθινό real life story στον Alpha, βοηθάει τους ανταγωνιστές τους αλλά… καίει το ίδιο το κανάλι της Κάντζας!
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο