Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

H… συνεργασία της Madonna με τον ALPHA

Ακόμα και αυτοί που δεν τρελαίνονται να ακούνε τα τραγούδια της παραδέχονται ότι η Madonna είναι φαινόμενο της μουσικής με τεράστιες εμπορικές επιτυχίες σε όλο τον κόσμο.

Η «βασίλισσα της ποπ» επιστρέφει με ένα καινούργιο cd, μετά από 4 χρόνια απουσίας της από τη δισκογραφία. Το άλμπουμ με τίτλο «MDNA» κυκλοφορεί στην Αμερική τη Δευτέρα 26 Μαρτίου καιν ήδη υπάρχουν εκατομμύρια παραγγελιών.

Στη χώρα μας, το καινούργιο cd της Madonna πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 του μήνα. Ωστόσο, ο ALPHA κατάφερε να συνεργαστεί με τη δισκογραφική εταιρεία Universal, που θα το κυκλοφορήσει, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο promo. Έτσι την επόμενη βδομάδα το κανάλι της Κάντζας χορεύει σε ρυθμούς Madonna. Τραγούδια από το καινούργιο cd λοιπόν θα ακούγονται στις εκπομπές «Ελένη», «Δέστε τους» και «Μες στην καλή χαρά», ενώ θα γίνονται διαγωνισμοί και οι τηλεθεατές θα μπορούν να διεκδικούν δώρα που θα έχουν σχέση με τη «βασίλισσα».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μάλιστα, το site του ALPHA θα… ντυθεί με διάφορα που θα αφορούν τη Madonna. Να σημειώσουμε ότι τέτοιου είδους μεγάλη συνεργασία μεταξύ τηλεοπτικού σταθμού και δισκογραφικής εταιρείας για την προώθηση δίσκου πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Αλλά, μας αρέσει δεν μας αρέσει, είπαμε: μία είναι η Madonna!

Έτσι, την επόμενη βδομάδα το κανάλι της Κάντζας χορεύει σε ρυθμούς Madonna. Αν είστε θαυμαστές της, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στον ALPHA και να διεκδικήσετε και τα δώρα αλλά και να παρακολουθήσετε τα συνεχή αφιερώματα που θα κάνουν οι εκπομπές του σταθμού στη «βασίλισσα της ποπ».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε